duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Elena Kovalskaia, directoarea Teatrului și Centrului Cultural de Stat Vsevolod Meierhold din Moscova, și-a anunțat demisia în semn de protest

  de Special Arad | 25 februarie 2022, 12:27 PM | Internaţional

  0

  Elena Kovalskaia, directoarea Teatrului și Centrului Cultural de Stat Vsevolod Meierhold din Moscova, și-a anunțat demisia în semn de protest împotriva invaziei Ucrainei.

  Prieteni, ca protest împotriva invaziei rusești a Ucrainei, îmi dau demisia din postul de director al teatrului de stat – CIM. Nu poți lucra pentru un criminal și să fii plătit de el„, a scris aceasta pe pagina sa de Facebook.

  Ca să înțelegeți riscurile gestului demn și curajos făcut de doamna Kovalskaia, Teatrul Maiakovski din Moscova a interzis cu desăvârșire actorilor săi să exprime comentarii despre invazia Rusiei în Ucraina spunând că orice comentariu negativ va fi considerat „trădare”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.