joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Arădenii protestează împotriva războiului! Evenimentul va avea loc astăzi, pe platoul Palatului Administrativ

  de Andreea Daniela B. | 26 februarie 2022, 1:07 PM | Știri Arad

  0

  (foto: Facebook/Solidari cu Ucraina-Nu vrem război! )

  Mai multe țări din Europa și-au arătat solidaritatea față de Ucraina. Orașe întregi au ieșit în stradă protestând împotriva războiului. Acest lucru se întâmplă și la noi, chiar dacă numărul celor ieșiți în stradă nu este la fel de mare precum al celor din alte țări.

  Astfel, în timp ce unii se înghesuie la graniță ca să îi ajute pe refugiați, alții încearcă să transmită un mesaj Rusiei prin care își arată iubirea față de vecinii noștri, dar și disprețul pentru cel care a pornit un război împotriva Ucrainei.

  Astăzi, la Arad, va avea loc o întâlnire în fața Palatului Administrativ. Vorbim despre un protest prin care arădenii vor cere oprirea bombardamentelor și revenirea la starea de pace.

  Societatea civilă este solidară cu Ucraina și condemnă actele teribile de război ale Rusiei și Vladimir Putin. Alături de București și alte țări, ieșim în stradă pentru a cere oprirea războiului, pentru pace și umanitate. Agresorul de la răsărit și-a arătat fața hidoasă! Хай живе Україна! Слава Україні!”. 

  Protestul va avea loc sâmbătă între 16:30 – 18:30 pe platoul din fața Primăriei Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.