marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  A făcut protest în fața unei școli din Arad, iar copilul lui îl filma: „Boicotez împotriva măștilor în școală”

  de Special Arad | 7 iunie 2021, 11:49 AM | Știri Arad

  2

  Comunicat   În data de 07.06.2021, chiar în minutele premergătoare începerii orelor de curs la școlile din oraș, dispeceratul Poliției Locale a fost sesizat cu privire la tulburarea ordinii și liniștii publice la Şcoala Generală „Caius Iacob” din Arad.

  Un echipaj al Serviciului Ordine Publică și Circulație a intervenit rapid, constatând prezența unei persoane de sex masculin care, dotată cu o pancartă, a încercat să determine elevii și părinții care-i însoțeau la școală să nu se supună normelor legale privind protecția împotriva pandemiei. Respectivul era însoțit de fiul său, aparent chiar elev la școala respectivă, care proceda la filmarea acțiunii părintelui.

  Deoarece tatăl turbulent a refuzat să renunțe la acțiunea sa și să părăsească locația, echipajul a procedat la imobilizarea și sancționarea sa, fără ca, în acțiunea respectivă, persoana în cauză să sufere vreo vătămare. Acțiunea polițiștilor locali a beneficiat de aprobarea și susținerea părinților, care au remarcat inclusiv utilizarea minorului în realizarea acestui demers ilegal de incitare la încălcarea măsurilor de protecție.

  După încătușare, cetățeanul a fost transportat la sediul Direcției Generale de Poliție Locală Arad unde a fost identificat. Pentru fapta sa, numitul C.V. a fost sancționat contravențional cu o amendă in valoare de 500 lei în baza Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Multumesc George pentru dreptate, intotdeauna mass media incearca sa minta. Legea imi da voie sa fac protest spontan la orice institutie a statului si totodata de a boicota inpotriva restrictiilor care sa pus in scoala. Copilul are tot dreptul sa se plinga la parinte cind ceva nui in regula si parintele il sustine si totodata ea masuri conform legii. Cea ce au facut cei de la Politia Locala din Arad, vor raspunde penal, nu este normal. Va rog sa urmariti toata aceasta filmare de la minutul 38 pe o pagina renumita de socializare cu numel meu Cotoc Vasile Irinel. Rog mass media sa tina cu dreptatea si sa nu mai induca in eroare adevarul.

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.