Disney va lansa o nouă versiune a serialului animat „DuckTales” în 2017

  de Special Arad | 26 februarie 2015, 2:46 PM | Stuff

  0

  Grupul Disney a anunţat că va lansa o nouă versiune a unui serial animat celebru din anii 1980, „Povestirile răţoiului/ DuckTales”, care va reveni astfel pe micile ecrane în 2017.

  Noua producţie va fi difuzată pe postul Disney XD începând din anul 2017. Cu o acţiune plasată în oraşul fictiv Duckburg, serialul va prezenta o serie de noi aventuri ale răţoiului Scrooge McDuck şi ale nepoţilor săi Dewey, Huey şi Louie, informează Mediafax.

  Ca şi în serialul original din anii ’80, noua serie va include apariţii speciale ale celebrului Donald Duck.

  “DuckTales” este un serial american animat produs de Disney Television Animation. A avut premiera pe 18 septembrie 1987 şi s-a încheiat pe 28 noiembrie 1990 şi a inclus, pe parcursul celor trei sezoane, un număr de 100 de episoade. Un lungmetraj inspirat din acest serial, intitulat „Povestirile Răţoiului: Comoara Lămpii Pierdute/ DuckTales the Movie: Treasure of the Lost Lamp”, a fost lansat pe marile ecrane nord-americane pe 3 august 1990.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.