luni, 15 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Ce se află în spatele pozei virale cu oul. „Eugene”, cum este denumit, are alt rol decât cel care se credea

  de - | 10 februarie 2019, 11:03 AM | Internaţional | Stuff

  0

  Fotografia oului care a bătut recordul de like-uri pe Instagram face parte dintr-o campanie de promovare a sănătăţii mintale, care vrea să conştientizeze populaţia faţă de presiunea reţelelor de socializare, relatează Agerpres.

  Pe contul @world_record_egg, unde a apărut la 4 ianuarie imaginea lui ‘Eugene’, – cum este cunoscut oul – a postat un clip în care oul apare cu coaja crăpată, ca urmare a atenţiei mediatice masive primite în ultimul timp.

  Acest link face trimitere la o pagină în care se află o listă de ţări cu diferite servicii de sănătate mintală pentru a trata problema. Din 4 ianuarie, celebrul ou a primit peste 50 de milioane de like-uri, fapt ce a suscitat numeroase speculaţii despre cine s-ar afla în spatele contului @world_record_egg.

  Iniţial s-a crezut că face parte dintr-o strategie de marketing, însă publicistul britanic Chris Godfrey a explicat că nu este vorba de a promova sau de a anunţa ceva, ci de a obţine cât mai multe ‘like-uri’ posibile la această imagine.

  S-a crezut la început şi că scopul lui ‘Eugene’ este de a o depăşi pe top-modelul Kylie Jenner, care deţine recordul mondial de like-uri pe Instagram.

  Acum oul a ajuns la 10 milioane de followeri, iar mesajul său poate ajunge la un număr cât mai mare de persoane în jurul lumii.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.