O bunicuță aduce la viață toate bătrânicile din desenele animate

  de - | 30 iulie 2017, 8:31 PM | Foto | Stuff

  0
  tia-sol-cartoon-cosplay-thumbnail-big

  Dovedind că desenele animate nu sunt doar pentru copii, Solange Amorim (50 de ani) din Manaus, Brazilia, a adus cosplay-ul la un alt nivel. Femeia și-a găsit mai multe personaje care i se potrivesc și s-a îmbrăcat în fiecare dintre acestea.

  Solange Amorim, poreclită „Tia sol”, și-a făcut rost şi de animăluţe care apar în filmele pe care le imită.

  Personajele ei preferate, pe care le întruchipează, sunt: Muriel din „Curaj, câinele cel fricos”, Bunicuţa din „Looney Tunes”, Vrăjitoarea plictisită din „The Triplets” şi Bunica Tala din „Moana”. De când se transformă astfel, îşi petrece viaţa mai distractiv.

  Sursa: Click!, My Modern Met

  b222-23-glob-cutulareasa2 tia-sol-cartoon-cosplay-2 tia-sol-cartoon-cosplay-3 tia-sol-cartoon-cosplay-4 tia-sol-cartoon-cosplay-5 tia-sol-cartoon-cosplay-7 tia-sol-cartoon-cosplay-8 tia-sol-cartoon-cosplay-9 tia-sol-cartoon-cosplay-10 tia-sol-cartoon-cosplay-11 tia-sol-cartoon-cosplay-12 tia-sol-cartoon-cosplay-13 tia-sol-cartoon-cosplay-14 tia-sol-cartoon-cosplay-15

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.