marþi, 5 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Dimploma „Nu te bate nimeni, cum te bate mă-ta” o acordăm, de frică, Secției 1 de… să-i zicem „Poliție” din Vlaicu

  de Special Arad | 31 decembrie 2019, 10:28 AM | Pamflet

  1

  Capturi de ecran din videoclipul Spike - Scandal

  Bătrânii spuneau că „bătaia-i ruptă din Rai” sau că „cine lovește, iubește”, așa că de data asta facem pe conservatorii și, cu vorbele bătrânești în minte, ne-am gândit că nimeni nu te iubește mai mult decât cea care te-a făcut. Așadar, dacă bătaia-i ruptă din Rai și dacă cine te lovește, te iubește, înseamnă că nu te bate nimeni cum te bate chiar mă-ta. Ori cum mă-ta e cea care se presupune că tre’ să te ocrotească, la fel se presupune și că Poliția tre’ să te apere. Însă, dacă Poliția te iubește la fel ca mă-ta, e clar că și bătaia-i pe măsură.

  Am decis astfel ca Dimploma „Nu te bate nimeni, cum te bate mă-ta” să meargă, indubitabil, către Secția 1 de Poliție din Calea Aurel Vlaicu. Ca să înțelegeți mai bine și de ce am ajuns la această decizie, trebuie doar să faceți un click aici: Ce haine îmbracă mafia în Arad? – sechestrarea unui copil de 16 ani, cercetată cu pulanu-n gură de polițiști (I).

  În același timp, suntem convinși că domnii de la Secția 1 – Vlaicu merită mai mult decât o „sărăcie” de dimplomă din partea noastră, mai ales dacă ne luăm după enormitatea de cazuri rezolvate imediat după investigația noastră, material care a funcționat, pare-se, ca un imbold, din moment ce după apariție (și nu înainte!), vreme de câteva săptămâni, nu era zi ca reprezentanții IPJ Arad să nu ne trimită câte o „reușită” a Secției 1.

  Totodată, din grijă față de cititorii noștri și pentru că ne dorim ca integritatea lor corporală să rămână intactă, le dorim să nu ajungă pe la Secția 1 cu vreo problemă, iar dacă ajung în preajma sărbătorilor de iarnă, măcar să știe urarea asta, în caz de orice:

  „Aho, aho, oameni gradați,

  Stați, domnilor, nu mai dați!

  Am venit să m-ajutați,

  Nu la urechi să îmi dați.

   

  Mâine anul se înoiește,

  Și pulanu’ se pornește.

  Și începe el a da,

  Pe la oase a colinda

   

  Viața-i grea, pulanu-i tare,

  Iar semnul lăsat e mare.

  Semne negre din belșug,

  Nu mai da, nene, că fug.

   

  Pulănel mânat de boi,

  Ia nu mai dați, măi, flăcăi!

  DIMPLOMA SECȚIEI 1 DE POLIȚIE din Vlaicu

  An de an, începând din 2014, tragem linie și facem haz de necaz pe seama realității, acordăm, deci, Dimplome la mișto tuturor „panaramelor” anului la fiecare rubrică de pe Special Arad. Aceste articole sunt pamflete și trebuie tratate ca atare, dar orice asemănare cu realitatea NU este pur întâmplătoare.

  CLICK AICI pentru TOATE Dimplomele anului 2019!

  Citește și Dimplomele din anii trecuți:

  Dimplomele Special Arad 2018 – CINCINALUL Marii Uimiri
  DIMPLOMELE Special Arad – 2017. Prostia, incompetența și, în anumite cazuri, gafele #PERSISTĂ
  DIMPLOMELE Special Arad – 2016. #pățăști!
  DIMPLOMELE Special Arad pentru panaramele anului 2015
  DIMPLOMELE Special Arad pentru panaramele anului 2014

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.