vineri, 19 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Dimploma cu cele mai multe ghilimele (pentru că avem prea multe înjurături) se acordă celui mai „lavabil șifir” pentru cel mai barosan tupeu

  de Special Arad | 31 decembrie 2019, 10:21 AM | Pamflet

  0

  Acordăm cu mult „drag” dimploma de cel mai „lavabil șifir” care se există pe lumea aceasta, credem că și de pe cealaltă, domnului Miiiiiiiiiiiiirceaaaa Mateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiii și „Marelui lui Alb”, adică Merțanu, pentru ca să nu uităm că din cauză la durere de șold l-a luat cu „prezoane” și cu „fierbințeli la inimă” și nu a mai știut pe unde să o ia. Așa că a luat-o pe unde era liber, adică pe linia de tramvai și pe contrasens, deoarece „fraierii” din fața lui se mișcau mult prea încet pentru el, bașca, „nesimțiții” de șoferi mai și opreau la trecerea de pietoni de pe Voinicilor. Pe lângă asta, polițiștii care, după cum spune el, erau la o masă festivă cu langoși, l-au filmat cu „tf”-ul personal cu atâta tupeu încât acesta s-a speriat la inimă și, deranjat la areole, l-a sunat pe Cosmin. Asta a fost așa la derută, gen „las că te rezolv eu!”. Numai că și Cosmin l-a pleznit pe Mirciulică făr’ de Frică (a se citi bun simț, educație, cei șapte ani de acasă, cultură, civilizație, instruire, formare. Gata, că nu mai știm sinonime) direct în moalele capului de l-a apucat iarăși grandomaniile.

  Pentru că l-ai depășit pe vestitul Cristi și câinele lui și l-ai pus pe Cosmin pe harta României, pentru că ai ajuns pe toate canalele de presă naționale, te salutăm! Dar stăm jos, că ne ia cu prezoane din cauza la durere de șold.

  DIMPLOMA MIRCEA MATEI

  An de an, începând din 2014, tragem linie și facem haz de necaz pe seama realității, acordăm, deci, Dimplome la mișto tuturor „panaramelor” anului la fiecare rubrică de pe Special Arad. Aceste articole sunt pamflete și trebuie tratate ca atare, dar orice asemănare cu realitatea NU este pur întâmplătoare.

  CLICK AICI pentru TOATE Dimplomele anului 2019!

  Citește și Dimplomele din anii trecuți:

  Dimplomele Special Arad 2018 – CINCINALUL Marii Uimiri
  DIMPLOMELE Special Arad – 2017. Prostia, incompetența și, în anumite cazuri, gafele #PERSISTĂ
  DIMPLOMELE Special Arad – 2016. #pățăști!
  DIMPLOMELE Special Arad pentru panaramele anului 2015
  DIMPLOMELE Special Arad pentru panaramele anului 2014

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.