luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  CNCAV despre vaccinarea oamenilor străzii: „Peste 20% dintre persoanele aflate în evidența autorităților au fost imunizate”

  de Special Arad | 19 februarie 2021, 9:05 PM | Naţional

  0

  Comitetul Național de Coordonare a Activității privind Vaccinarea împotriva Covid-19 (CNCAV) a anunțat vineri că peste 20% dintre persoanele fără adăpost aflate în evidența autorităților au fost vaccinate cu prima doză, iar peste 18% au primit ambele doze, potrivit Mediafax.

  Conform CNCAV, prioritizarea la vaccinare a persoanelor fără adăpost a reprezentat una dintre preocupările autorităților.

  Cu ajutorul echipelor mobile, până la acest moment peste 20% dintre persoanele aflate în evidența autorităților au fost imunizate, la nivel național. Totodată, 18.3% din totalul acestora au primit și a doua doză de vaccin”, au transmis reprezentanții CNCAV.

  Aceștia susțin că în evidențele autorităților sunt 1.341 de astfel de persoane.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.