Catastrofă! 13 morți într-un incendiu dintr-un club de karaoke. Un alt „Colectiv”…

  de Special Arad | 2 noiembrie 2016, 4:42 PM | Internaţional

  0

  Treisprezece persoane și-au pierdut viața într-un incendiu izbucnit marți într-un bar karaoke, flăcările propagându-se rapid la imobilele din jur într-un cartier situat în vestul capitalei vietnameze Hanoi.

  „Sute de pompieri și polițiști au fost mobilizați pentru stingerea incendiului”, a declarat pentru AFP The Chung, o funcționară în administrația acestui cartier din Cau Giay, situat la vest de marele lac din Hanoi.

  Echipele de intervenție au reușit să stingă focul în timpul nopții. După declanșarea sa în cursul serii, flăcările s-au extins rapid la clădirile din jur în acest cartier foarte populat, a adăugat Chung, precizând că doi polițiști trimiși la fața locului pentru a gestiona situația au fost răniți.

  Miercuri dimineața, echipe ale poliției inspectau locurile. Pe trotuar se aflau numeroase biciclete și motociclete arse în fața imobilelor înnegrite de fum, dar circulația fusese reluată normal pe această stradă foarte frecventată a capitalei.

  Premierul Nguyen Xuan Phuc a ordonat miercuri poliției „să ancheteze și să determine cauzele incendiului”, promițând pedepse „severe” celor care vor fi găsiți responsabili de această dramă, potrivit site-ului oficial al guvernului.

  El a cerut de asemenea autorităților locale să verifice echipamentele antiincediu ale barurilor și ale restaurantelor karaoke.

  Incendiile în clădiri, baruri și restaurante sunt frecvente în această țară comunistă din Asia de Sud-Est, unde normele de securitate sunt puțin respectate. În septembrie, un bar karaoke cu șapte etaje din Hanoi a ars de asemenea, dar fără să facă victime. În mai 2014, cinci persoane au pierit tot într-un incendiu declanșat într-un bar karaoke.

  SURSA: AGERPRES

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.