joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Update Miss World 2016 este din Puerto Rico şi are 19 ani

  de Special Arad | 19 decembrie 2016, 10:01 AM | Video

  0

  UPDATE: Miss Puerto Rico, Stephanie del Valle, în vârstă de 19 ani, a câștigat duminică titlul de Miss World 2016, în cadrul concursului desfășurat la Oxon Hill, în apropiere de Washington, relatează AFP.

  Bruneta a primit coroana de la Mireia Lalaguna, din Spania, care a obținut acest titlu în 2015. “Este o onoare și o mare responsabilitate să reprezint Caraibele”, a declarat Stephanie del Valle, citată de Agerpres.

  Miss World 2016 este studentă, vorbește trei limbi (spaniola, engleza și franceza) și dorește să lucreze în industria divertismentului.

  Stephanie del Valle s-a impus în fața Yaritzei Miguelina Reyes Ramirez, din Republica Dominicană, clasată pe locul al doilea, și a Natashei Mannuela, din Indonezia, care a obținut locul al treilea. Miss Kenya și Miss Filipine s-au clasat, de asemenea, printre primele cinci finaliste ale acestei competiții, organizate în 2015 în China.

  Sursa: vocea.biz

  Titlu original(18.12.2016): Astăzi are loc Miss World 2016. Ce șanse are reprezentanta României?

  Astăzi, 18 decembrie, la Washington D.C. are loc cea de a 66-a ediție a concursului de frumusețe Miss World. La finalul competiției, spanioloaica Mirela Lalaguna, Miss World 2015, va încorona succesoarea ei. Reprezentanta României, modelul Diana Dinu are 26 de ani, motto-ul ei este „viitorul aparține celor care cred în frumusețea viselor” și vrea să devină producătoare de filme. Dar mai întâi și-ar dori să câștige marele titlu Miss World 2016. Ce șanse are?

  Potrivit unui sondaj neoficial (dar de referință), realizat pe thegreatpageantcommunity.com, Diana Dinu este la un pas de Top 10, acumulând în schimb numai în jur de jumătate de voturi față de candidata din Ghana, cea de pe locul 10.

  top-miss-world

  În acest clasament conduce detașat reprezentanta Mongoliei cu 112,501 de voturi, însă pe locul 2 a reușit să urce vertiginos frumoasa Daniela Marin, reprezentanta Moldovei, în vârstă de numai 16 ani.

  With #MissMoldova ❤️ much love
  #MissWorld #MissWorldRomania #MissWorldMoldova #greatmoments

  Posted by Miss World – Romania on Monday, December 12, 2016

  Diana Dinu, reprezentanta României

  Diana Dinu, reprezentanta României

  Daniela Marin, reprezentanta Moldovei

  Daniela Marin, reprezentanta Moldovei

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.