Mireia Lalaguna Royo din Spania este Miss World 2015 (Foto/Video)

  de - | 20 decembrie 2015, 3:13 PM | Beauties | Monden

  0

  Miss Spania a fost aleasă Miss World 2015. Mireia Lalaguna Royo este câştigătoarea celei de a 65-a ediţii a concursului desfășurat în China, transmite Digi 24.

  Miss Spania a fost aleasă Miss World 2015 după ce le-a întrecut în ultima etapă a finalei pe reprezentantele din Rusia, Jamaica, Indonezia şi Liban.

  Tânăra din Spania are 23 de ani, este model profesionist şi este originară din Barcelona.

  Aceasta a fost cea de a 65-a ediţie a acestui concurs de frumuseţe, care este şi cel mai vechi din lume.

  Potrivit organizatorilor, spectacolul desfăşurat în China a fost urmărit de aproximativ un miliard de telespectatori.

  Ediţia din acest an nu a fost lipsită incidente. Miss Canada nu a primit viză de intrare în China şi nu a putut participa la concurs pentru că a criticat respectarea drepturilor omului în această ţară.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.