sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Malvina Andreea Szakacs, despre modeling, Miss Arad și Miss România

  de Tomck@t | 23 mai 2014, 12:23 PM | Interviuri | Recomandările editorilor

  0

  Când vorbim de frumusețile Aradului, automat ne gândim la femei. Și nu e de mirare… avem cu ce ne lăuda. Se știe prin toată Europa că fetele din România sunt printre cele mai frumoase din lume, iar cei din România știu și mai bine că Aradul excelează la acest capitol.

  Una dintre frumoasele Aradului, cu care ne putem mândri se numește Malvina Andreea Szakacs, iar pentru cei care știu câte ceva despre lumea modeling-ului, numele spune deja tot. A participat la numeroase concursuri de frumusețe, printre care Miss Arad, Miss Romania 2013 (în cadrul evenimentului Bucharest Fashion Week) și, mai ales, Miss World Romania 2013, unde s-a clasat printre cele 14 finaliste după care a urmat, firește, cel mai important consurs la nivel mondial, Miss World. A fost și este imaginea mai multor firme, printre care magazinul de bijuterii Zizu Boutique, o vedem la diferite prezentări de modă, pe Fashion TV… ultimul cel mai mare eveniment la care a făcut o impresie covârșitoare fiind Bucharest Fashion Week din capitală – ediția de primăvară.

  Când ai început să cochetezi cu modelingul?

  – Cochetez cu modelingul încă de la vârsta de 13-14 ani, pe atunci având prima prezentare. Cariera mea a înflorit în momentul în care am câștigat Miss România Unifest 2009, fiind un titlu important pentru o fată fără prea multă experiență în domeniu. Au urmat și alte concursuri de Miss la nivel local cum ar fi Miss Student 2010 (locul 2) și Miss Arad 2010, dar și concursuri de frumusețe de o mai mare anvergură precum Miss World Romania 2013 și Miss Romania 2013, fiind o onoare să mă clasez printre 14 finaliste ale celui mai important concurs din lume.

  – Care au fost cele mai mari realizări din punctul tău de vedere și… unde ai mai vrea să ajungi în modeling?

  – De-a lungul parcursului în lumea fascinantă a modei am avut numeroase shooting-uri, dar și prezentări. Am participat la ediția din iarna 2013 a prestigiosului eveniment Bucharest Fashion Week prezentând pentru designeri din România și internaționali, precum: Adriana Agostini, Sabres Fashion, George Hojbota, BBY, Sekli, Cristina Matei, Silvia Terziu și tot aici am participat și la Miss România 2013. Am participat luna trecută și la ediția de primavară a Bucharest Fashion Week, fiind încântată să prezint pentru designerii La Perla, Cristiana Maria Purdescu, Bianca Macinic (fiind și mireasa colecției), Universitatea Timișoara, fiind și protagonista unui shooting profesional și aleasă imaginea Zizu Boutique în ținute semnate Andreea Dogaru și Adriana Agostini. Am mai prezentat pentru nume sonore, cum ar fi: Rita Mureșan, Nausica Mode, Jolidon, Eli Lăslean, dar și numeroși designeri la nivel local. Unde aș mai vrea să ajung în modeling? Aș dori să ajung tot lângă oameni profesioniști, unde voi fi solicitată și mi se va părea o ofertă bună. Lumea modelingului are multe deschideri și mereu apar surprize plăcute și neașteptate, întotdeauna răsar oferte tentante, e important să știi pe care să le valorifici, iar aici contează foarte mult anii de experiență.

  – Se câștigă bani din modeling, sau e mai degrabă un hobby?

  – La început e mai mult un hobby, până înveți, practici și fără bani, iar în Arad ar mai trebui investit în acest domeniu. Desigur, în timp, ajungi să cerni ofertele, iar în momentul de față onorez doar prezentările în care mi se oferă onorariu. Însă pentru traiul zilnic, trebuie să mai faci și altceva, România încă nu este la nivelul în care un model se poate întreține doar din această meserie.

  Dacă ți-ar propune cineva să fii imaginea Aradului, să-ți promovezi orașul natal, ai accepta?

  – Da, aș accepta, îmi place orășelul nostru, avem oameni calzi și frumosi, un oraș cochet și care are deschidere la graniță. Are multe atuuri, trebuie doar să fie promovat și îngrijit corespunzător.

  Se apropie o nouă preselecție la concursul Miss Arad. Ce le urezi tinerelor participante? Sau, cel mai important: ce sfaturi ai pentru ele?

  – Le urez mult succes și să profite la maximum de această ocazie. Să aibă încredere în ele, atitudinea e cea mai importantă. Sunt sigură că se vor bate la prestigiosul titlu, din nou, cele mai frumoase fete ale Aradului, iar atitudinea e detaliul care va face diferența. Și le mai sfătuiesc să lucreze la inteligență, să își lărgească orizonturile, să citească. Juriul, și oamenii în general, apreciază istețimea, feminitatea și siguranța la o fată.

  VEZI MAI JOS GALERIA FOTO CU FRUMOASA MALVINA!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.