marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  AP Newsminute: știrile momentului, furnizate de Associated Press

  de Special Arad | 20 august 2015, 1:56 PM | Video

  0

  Ultimele știri de la agenția de presă Associated Press pentru ziua de joi, 20 august 2015:

   •   Proteste violente la St. Louis, după ce un tânăr a fost împuşcat mortal de poliţie: Poliţia din St. Louis a folosit gaze lacrimogene pentru a dispersa protestatarii şi a arestat nouă persoane, în noaptea de miercuri spre joi, în cursul unor proteste izbucnite după ce poliţiştii au împuşcat mortal un suspect în vârstă de 18 ani, în cursul zilei. Mai multe detalii aici.

   •   Trei pompieri au murit într-un incendiu de vegetaţie în statul Washington: Trei pompieri au murit şi cel puţin alţi trei au fost răniţi, dintre care unul grav, în incendiile de vegetaţie care se răspândeau rapid, miercuri, în oraşe din zona central-nordică a statului american Washington, au anunţat autorităţile, citate de Associated Press în pagina electronică. Mai multe detalii aici.

   •   O mașină-capcană a explodat în fața unei secții de poliție din Cairo. Printre victime se numără șase politiști: Cel puțin șase polișiști au fost răniți la Cairo în noaptea de miercuri spre joi de explozia unei mașini capcană vizând secția lor de poliție, în timp ce Egiptul este cuprins de atentate ale jihadiștilor Statului Islamic, potrivit Ministerului de Interne. Atacul a avut loc într-un cartier din nordul Capitalei împotriva unui comisariat al securității statului, un serviciu de poliție.

   •   Cercetătorii din Statele Unite lucrează la o soluție de a înlocui coloranții sintetici din alimente: Producătorii alimentelor ce conțin ingrediente artificiale sunt din ce în ce mai mult forțați de consumatori să recurgă la alternative naturale pentru coloranți și alți aditivi.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.