sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Rezerve de coșmar! UTA a pierdut amicalul cu Ripensia după o a doua repriză dezastruoasă (GALERIE)

  de Lucian Dănilă | 30 ianuarie 2015, 8:51 PM | Sport

  0

  UTA s-a întors la Arad după cantonamentul de pregătire de la Moneasa. Coborâți de la munte, jucătorii pregătiți de Roli Nagy au intrat direct la meci, Botiș și compania jucând contra Ripensiei Timișoara pe gazonul sintetic de pe arena Șega.

  Staff-ul tehnic al arădenilor a trimis în teren o formulă care pare a se apropia foarte mult de cea standard, cea cu care în mare parte va fi abordat returul. Au jucat încă din start nou sosiții Claudiu Tudor, Adi Piț și Răzvan Blănaru, singurul absent fiind Silaghi. Alături de atacantul adus de la Mamma Mia au mai lipsit Mitrea, Popa și Varga, toți din motive medicale.

  După un început mai bun al bănățenilor, UTA a pus stăpânire pe joc. Strătilă a fost strălucitor în ambele benzi ale terenului, acesta reușind chiar să deschidă scorul după o fază la care a colaborat perfect cu Cipri Rus. Tudor și Piț s-au dovedit foarte utili la mijlocul terenului, aceștia fiind mereu o sursă pentru atacanți. În spatele lor, Chindriș s-a ocupat de munca „murdară”, iar Botiș și Blănaru au oferit siguranță în linia defensivă.

  Același Strătilă a obținut un penalty pe care tot el l-a ratat în minutul 35. Faultat de Ciobai, Strătilă a executat relaxat, în bară, mingea i-a revenit și a trimis-o în poartă, ceea ce contravine regulamentului. După doar două minute, Piț a fost și el agățat în careul advers iar de data aceasta penalty-ul a fost transformat de Voicu, 2-0.

  La pauză, Roli a schimbat toată echipa cu excepția lui Bodea, dar și acesta a fost înlocuit în minutul 60. Deși UTA a avut în teren jucători cu experiență ca Filaret, Copil sau Hlistei, iar în ultima jumătate de oră a reintrat Ousmane, în aceste 45 de minute jocul a fost cu adevărat de coșmar. Ripensia a întors rezultatul stabilit la pauză și a marcat de patru ori câștigând jocul cu 4-2! Golurile au foat marcate de Rațiu, africanul Mediop – de două ori – și play-makeru-ul Briciu.

  UTA reia antrenamentele luni dimineață, iar miercuri are programat un nou joc amical împotriva echipei antrenate de Dan Alexa, ACS Poli Timișoara, meci care se va disputa la Șiria.

  UTA – Ripensia 2-4 (2-0)

  Strătilă, Voicu – 11m / Rațiu, Mediop (2), Briciu

  UTA, în prima repriză: Bodea – Voicu, Botiș, Blănaru, Burlă – Strătilă, Tudor, Chindriș, Piț – Rus, Ousmane.

  UTA, în repriza a doua: Bodea – Wild, Cotoc, Filaret, Suslak – Prună (Burlă), Dobrean, Copil, Vlad (Ousmane) – Bulza, Hlistei.

  Ripensia, prima repriză: Carlaonț – Nohai, Firuț, Ciobai, Toma – Francescu, Stoi – Rațiu, Ungureanu, Popa – Barburescu.

  Ripensia, repriza a doua: Rădulescu – Luca, Ciobai, Solomon, Toma – Zaluschi, Vasilcin – Mediop, Briciu, Bobină – Rațiu.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.