Au început să apară primele rezultate prin numărătoarea paralelă la alegerile locale pentru funcția de primar în județ. Din informațiile noastre de până acum, PNL se pare că va câștiga 34 primării din județ, iar PSD 21 de primării. O singură primărie pare să aibă în funcția de primar, pentru următorii patru ani, un candidat al Partidului Mișcarea Populară, iar candidatul ALDE se pare că a câștigat un mare oraș din județ. 

PNL: Vladimirescu, Birchis, Curtici, Pleșcuța, Macea, Pecica, Almaș, Ineu, Frumușeni, Sebiș, Șiria, Bârsa, Chisindia, Craiva, Sântana, Seleuș, Ignești, Apateu, Zărand, Șepreuș, Brazii, Hălmagiu, Covăsânț, Gurahonț, Vârfuri, Bata, Secusigiu, Hășmaș, Vinga, Ghioroc, Șeitin, Conop şi Pilu.

PSD: Chișineu Criș, Bocsig, Vărădia de Mureş, Fântânele, Bârzava, Șicula, Săvârşin, Lipova, Livada, Şimand, Pâncota, Păuliș, Tauț, Bârsa, Ignești, Brazii, Dezna, Hălmagiu, Covăsânț și Moneasa.

ALDE se pare că a câştigat primăria din Nădlac, PMP primăria Buteni, UDMR primăria Dorobanți, iar Petriș va avea un candidat independent.

Se pare că competiția este strânsă în localitățile Felnac, Semlac și Zăbrani, deoarece deocamdată nu se cunosc rezultatele.

Subliniem faptul că rezultatele nu sunt cele oficiale deocamdată!

Știre în curs de actualizare

Special Arad, 5 iunie 2016, 11:44 PM