duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  PNL a depus oficial listele candidaților pentru alegerile locale (P)

  de - | 27 aprilie 2024, 7:54 AM | Comunicate contra cost

  0

  PNL a depus oficial listele candidaților pentru alegerile locale, pe 25 aprilie pentru cele referitoare la Consiliul Local, iar pe 26 aprilie pentru cele referitoare la Consiliul Județean.

  Consiliul Local

  Călin Bibarț este alegerea PNL pentru funcția de primar al Aradului. Liberalii beneficiază de o susținere importantă încă din această etapă, este vorba despre peste 14 000 de semnături de susținere din partea arădenilor pentru Consiliul Local.

  „Am depus cele 4 dosare cu candidaturile pentru funcția de primar al municipiului Arad, a domnului Călin Bibarț cât și lista de consilieri locali municipali. Suntem bucuroși că am ajuns la această etapă, domnul Bibarț a strâns 14.000 de semnături, o cifră record. Mulțumim cetățenilor din municipiul Arad și echipei care a contribuit la strângerea acestor semnături și credem că plecăm cu un scor bun în această frumoasă competiție”, a spus Gheorghe Falcă, președintele PNL Arad.

  „Le mulțumesc tuturor celor care ne-au data ceste 14 000 de semnături, tuturor colegilor care au depus eforturi pentru a sta în stradă, pentru a merge în fiecare scară de bloc. Cred că suntem obligați să demonstrăm că merităm acest sprijin, cred că în cei patru ani care au trecut oamenii au văzut străduințele noastre. Sunt convins că în următorii patru ani, prin contractele pe care le avem deja  semnate, 250 de milioane de euro bani europeni care trebuie investiți în orașul nostru, se vor vedea realizări spre binele tuturor, spre binele oamenilor. Cu siguranță nimeni nu este perfect, cu toții suntem oameni, cei care avem diferite poziții să nu uităm că suntem acolo datorită oamenilor și mai ales pentru oameni, vom dovedi și în următorii patru ani acest lucru”, a spus primarul PNL Călin Bibarț.

  Consiliul Județean

  PNL a reușit să adune peste 40. 000 de semnături pentru susținerea candidaturii lui Iustin Cionca și pentru lista consilierilor județeni. După depunerea dosarelor de candidatură și a listelor de semnături, vineri, 26 aprilie, liderii PNL au făcut declarații pentru presă:

  „Astăzi (vineri, n.red.) am depus candidatura domnului Iustin Cionca pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Arad și lista de consilieri județeni. Suntem partidul care am strâns cele mai multe semnături de aceea mulțumim cetățenilor din județul Arad care om cu om au ajuns până la peste 40.000 de semnături. Asta arată că a muncit în ultimii patru ani ori cunoaștere din partea cetățenilor și am construit de aceea sloganul nostru este „Da Construim!” pentru că putem să arătăm fapte în urma muncii noastre și putem să arătăm un viitor pentru județul nostru. „Da, Construim!” înseamnă investiții majore în municipiu și în județul Arad. „Da construim!” înseamnă locuri de muncă pentru cetățeni servicii publice de calitate, de aceea le urez felicitări Domnului Cionca și echipei de consilieri județeni și credem că pe 9 iunie vom fi victorioși”, a declarat președintele PNL Arad Gheorghe Falcă.

  „Am depus dosarele de candidatură pentru lista completă a consilierilor județeni PNL Arad! Obiectivul nostru pentru aceste alegeri este să câștigăm funcția de președinte al Consiliului Județean, pentru care candidez în sistem uninominal; să ne păstrăm majoritatea în Consiliul Județean și să avem, astfel, ambele funcția de vicepreședinte, și în mandatul următor!

  Pe lista PNL Arad pentru Consiliul Județean avem persoane cu experiență în administrație, dar și oameni noi, care au venit în echipa noastră cu mult entuziasm, din mediul de afaceri.  Nouă dintre primii 23 de candidaţi sunt persoane noi faţă de lista din anul 2020. O treime dintre candidaţii noştri au sub 40 de ani. Noi așa demonstrăm capacitatea PNL de înnoire, de a răspunde solicitării arădenilor să venim cu o abordare nouă, cu proiecte noi, cu o viziune proaspătă.

  În urmă cu patru ani, am câştigat peste 48 la sută din voturile arădenilor, cu un program prin care ne angajam să construim drumuri, spitale, clădiri pentru serviciile sociale, un județ mai puternic, cu locuri de muncă stabile, cu o dezvoltare vizibilă. Astăzi, suntem în fața dvs. să reconfirmăm: Da, Construim!

  Continuăm Proiectul pentru Arad, cu un program în 12 puncte. Acesta este cel mai ambiţios proiect, și nu doar al PNL! Suntem singurii care avem un program punctual, concret, realizabil, bazat pe experiența în atragerea de fonduri europene și pe răspunsul la ceea ce arădenii ne-au cerut să facem în județ. Vă mulțumesc tuturor celor care ne susţineți! Da, construim un județ puternic împreună cu dvs.!

  În final, repet: avem cea mai puternică echipă pentru Arad, cea mai competentă, și obiectivul nostru este clar – să câștigăm alegerile în județ, în municipiu, în orașele și comunele din județ! Acolo unde administrațiile sunt PNL și au colaborat cu Consiliul Județean, cu europarlamentarii PNL și cu parlamentarii PNL, rezultatele sunt spectaculoase. De asta este nevoie în continuare de majoritate PNL în administrația Aradului, ca marile proiecte care schimbă în bine județul să continue și să li se adauge proiecte noi!”, a declarat președintele Consiliului Județean Arad Iustin Cionca.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.