Primele rezultate din județul Arad: PNL și PSD „acaparează” majoritatea primăriilor

  Au început să apară primele rezultate prin numărătoarea paralelă la alegerile locale pentru funcția de primar în județ. Din informațiile noastre de până acum, PNL se pare că va câștiga 34 primării din județ, iar PSD 21 de primării. O singură primărie pare să aibă în funcția de primar, pentru următorii patru ani, un candidat al Partidului Mișcarea Populară, iar candidatul ALDE se pare că a câștigat un mare oraș din județ. 

  PNL: Vladimirescu, Birchis, Curtici, Pleșcuța, Macea, Pecica, Almaș, Ineu, Frumușeni, Sebiș, Șiria, Bârsa, Chisindia, Craiva, Sântana, Seleuș, Ignești, Apateu, Zărand, Șepreuș, Brazii, Hălmagiu, Covăsânț, Gurahonț, Vârfuri, Bata, Secusigiu, Hășmaș, Vinga, Ghioroc, Șeitin, Conop şi Pilu.

  PSD: Chișineu Criș, Bocsig, Vărădia de Mureş, Fântânele, Bârzava, Șicula, Săvârşin, Lipova, Livada, Şimand, Pâncota, Păuliș, Tauț, Bârsa, Ignești, Brazii, Dezna, Hălmagiu, Covăsânț și Moneasa.

  ALDE se pare că a câştigat primăria din Nădlac, PMP primăria Buteni, UDMR primăria Dorobanți, iar Petriș va avea un candidat independent.

  Se pare că competiția este strânsă în localitățile Felnac, Semlac și Zăbrani, deoarece deocamdată nu se cunosc rezultatele.

  Subliniem faptul că rezultatele nu sunt cele oficiale deocamdată!

  Știre în curs de actualizare

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Felnac a castigat PSD prin Ioan Malita cu aproximativ 300 de voturi diferenta, consilieri 8 din 13 categoric PNL a fost subjugata si dominata prin munca FRUMOASA A MEMBRILOR DE LA TSD, membri PSD, FAMILIA FELNAC+ CALUGARENI A ALES SCHIMBAREA——PSD NEW ERA !!!!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.