luni, 20 mai, 2024

Special Arad Logo

  Accident cu patru victime, printre care un bebeluș, la ieșirea din Pâncota spre Seleuș

  de Special Arad | 23 aprilie 2024, 6:33 PM | Pâncota | Știri Arad

  0

  În jurul orei 16:30, la ieșirea din Pâncota spre Seleuș a avut loc o tamponare între două autoturisme, despre care inițial s-a constatat că nu este gravă. Totuși, patru dintre victime au ajuns la spital, printre care un bebeluș de 4 luni.

  Opt pasageri au fost implicați în incidentul rutier, toți conștienți și neîncarcerați. Inițial, apelantul a menționat că nu e nevoie de ambulanță, dar ulterior s-a solicitat asistența medicală de urgență, potrivit SAJ. La fața locului s-a deplasat, așadar, un echipaj SAJ cu asistent de la substanția Ineu, după care și un echipaj de la substatia Șiria, fiind raportate patru victime.

  În cele din urmă, au fost asistate medical 8 victime, dintre care patru au fost transportate la secția UPU a spitalului județean.

  Victimele sunt, mai exact, o femeie de 59 ani (care a suferit un hematom frontal), un bărbat de 66 ani, o femeie de 36 ani cu agitație psihomotorie post-accident și un bebeluș de doar 4 luni, de asemenea, cu agitație psihomotorie.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.