Omenie cu majuscule de aur! Mihai a găsit o brăţară de aur şi caută proprietarul pe facebook

  de Special Arad | 6 octombrie 2017, 8:18 PM | Strada

  1

  În Arad, din când în când, se mai întâmplă câte ceva care reuşeşte să ne pună un yâmbet pe buye şi care ne face să spunem că există, totuşi, o speranţă pentru omenire şi omenie. Un tânăr pe nume Nicoară Mihai, a găsit o brăţară de aur. Nimic nou. Doar că acesta nu este interesat să o păstreze pentru el, aşa cum probabil mulţi dintre noi ar face. Acesta a cerut utilizator facebook pentru a găsi proprietarul. Mai mult decât atât, acesta a luat legătura şi cu noi pentru a face cunoscut acest demers al lui în găsirea proprietarului de drept:

  ”Astăzi în jurul orei 11 am găsit pe Bulevardul Revoluției o brățară pe care după ce am verificat-o(aşa se explică timpul trecut de la găsirea brățării până la publicarea acestei postări) am fost informat că este de aur. Posesorul/ posesoarea brățării trebuie să prezinte următoarele informații pentru a reintra în posesia brățării(se cer informațiile pentru a nu apărea mai mulți posesori):
  -gramajul şi câte karate are brățara(dacă nu există o fotografie)
  -o fotografie cu brățara(doar dacă există şi dacă nu se cunoaşte gramajul şi karatele brățării)
  În cazul în care în termen de 10 zile nu va prezenta nimeni informațiile cerute, brățara va fi predată poliției.
  La reintrarea în posesie se va întocmi un document în care se vor trece toate datele celui care preia brățara.
  Cei care nu au pierdut nici o brățară sunt rugați să distribuie această postare pentru a ajunge la cel/cea care caută brățara ! Mulțumesc pentru înțelegere ”

  Untitled1

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Distribuie articolul

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad