Filmul cult „Pulp Fiction” ajunge la Cinema Arta

  de Special Arad | 22 noiembrie 2017, 8:35 AM | Cultură | Film

  0

  Vineri, 24 noiembrie, de la ora 19:00, vestitul film în regia lui Quention Tarantino, „Pulp Fiction”, ajunge pe marele ecran la Cinema Arta.

  Unul dintre cele mai importante filme cult ale anilor ’90, Pulp Fiction este acel gen de film apreciat deopotrivă de publicul larg şi de critică, reprezentând de asemenea o sursă de inspiraţie pentru o întreagă generaţie de cineaşti. Printre altele, a fost nominalizat la şapte secţiuni la Premiile Oscar din 1995, câştigând premiul pentru cel mai bun scenariu original, precum şi marele premiu Palme d’Or la Festivalul de la Cannes.

  ——

  PULP FICTION (1994)
  Vieţile a doi ucigaşi plătiţi, a unui boxer, a unei soţii de gangster şi a doi hoţi se împletesc, prezentând patru poveşti despre violenţă şi mântuire.
  Regia: Quentin Tarantino
  Cu: John Travolta, Uma Thurman, Samuel L. Jackson
  Durata: 154 minute
  Rating: AP12 – acordul părinţilor pentru copii sub 12 ani

  ——

  Evenimentul este organizat de Centrul Municipal de Cultura Arad în colaborare cu Asociaţia CitiZenit şi face parte dintr-o iniţiativă pe termen lung de revitalizare a cinematografelor arădene.

  ——

  Intrarea este liberă

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Distribuie articolul

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad