Cupa Europeană de Judo pentru juniori la Arad (19 – 20 august)

  de Special Arad | 8 august 2017, 5:40 PM | Sport

  0

  Știri Arad. „Primăria Municipiului Arad susține sportul de performanță și va fi partenerul Federației Române de Judo în organizarea Cupei Europene de Judo pentru juniori din Arad”, a declarat dl. viceprimar Călin Bibarț în cadrul conferinței de presă susținute la Primăria municipiului.

  Bugetul alocat pentru susținerea unor cheltuieli legate de organizarea evenimentului este de 10.000 lei. Cupa Europeană de Judo pentru juniori se va desfășura în perioada 19 – 20 august 2017 la sala sporturilor Victoria între orele 10.00 – 18.00. CE de judo – juniori este un eveniment premergător şi de calificare pentru Cupa Mondială.

  La competiție și-au anunțat prezența aproximativ 300 de sportivi din 27 de țări.

  Un lucru inedit va fi faptul că după competiție se va desfășura un stagiu de pregătire la care vor participa toti sportivii participanți la Cupa Europeană, iar acest stagiu de pregatire va fi deschis publicului.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad