Corina Crișan este noul director medical al Spitalului Județean Arad

  de Andrei Fuliaș | 1 noiembrie 2016, 4:31 PM | Administraţie | Recomandările editorilor | Sănătate

  4

  Consiliul Județean Arad, prin vocea președintelui Iustin Cionca, anunță astăzi numirea doamnei Corina Crișan în funcția de director medical al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

  Numirea acesteia în funcție survine faptului că mâine, 02.11.2016, expira mandatul lui Ciprian Pribac, cel care ocupa până prezent funcția respectivă.

  Corina Crișan este în același timp și consilier județean din partea PNL, dar și candidat al aceluiași partid pe lista pentru Senatul României, pe locul 4.

  În continuare redăm comunicatul emis de către Biroul de Presă al Consiliului Județean Arad:

  Conducerea Consiliului Judeţean Arad a dispus, în această dimineaţă, numirea membrilor interimari ai Comitetului Director la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. Numirea se face până la ocuparea prin concurs a posturilor sau până la revocarea unilaterală din funcţie, dar nu mai mult de şase luni de la data numirii. În data de 2 noiembrie expiră numirea în funcţiile respective a membrilor Comitetului Director anterior.

  Componenţa noului Comitet Director este:

  – dr. Corina Crişan, director medical interimar

  – as. med. Gabriela Maria Macavei, director interimar de îngrijiri

  – ec. Carmen Alina Lucuţa, director financiar-contabil interimar 

  În decizia noastră am luat în considerare consultările cu specialiştii şi ceea ce ne dorim şi ne-am asumat odată cu mandatul nostru administrativ – schimbarea ritmului în instituţiile finanţate de Consiliul Judeţean Arad. Avem încredere că numirea doamnei dr. Corina Crişan va contribui la creşterea calităţii actului medical în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad“, a declarat Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

  Dr. Corina Crişan a îndeplinit funcţia de director medical al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad în perioada 2007-2008. Este cadru universitar, medic primar, absolvent al cursului de Management Sanitar, lucrează în cadrul Serviciului Judeţean de Medicină Legală.

  De menționat că doamnele Gabriela Maria Macavei și Carmen Alina Lucuţa au ocupat posturile de director de îngrijiri, respectiv director financiar-contabil și până acum, singura modificare fiind numirea Corinei Crișan în locul lui Ciprian Pribac.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Acelasi spital vechi , acelasi spital degradat cu aceasi doctori si asistente care nu ar avea ce sa caute in sistemul medical . In acel spital ca si in cel municipal oricati bani s-ar baga in aceste spitale tot nu ar putea arata ca un spital european . Si asta in primul rand constructiei care este deja veche si erodata si in al doilea rand hotiei ….

   +6 voturi
   +1
   -1
  2. Pribac nu stia si nu stie decat sa conceapa acte, acolo era mai bun decat ca si medic. Exceptie facand grandomania, caci sarmanul atat era de plin de el incat trecea toate titlurile posibile pe toate actele fara putere de discernamant asupra raportului dintre functie si institutia pe care o reprezenta in fiecare caz in parte.
   Speram ca a fost o lectie pentru el, in acest sens.
   Corina, a demonstrat ca si director medical si in trecut, ideea este sa nu vrea mai mult, sa se impune prin legalitate si nu prin plata de polite.
   Domnul Cionca sa-si aduca urgent un jurist in problemele juridic0-spitalicesti.

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad