Bucuria lui Ruben: „s-a umplut sala. Se văd efectele…” Urmează gala copiilor (FOTO)

  de Lucian Dănilă | 13 noiembrie 2017, 3:40 PM | Sport

  0

  Ruben Stoia nu cred că mai are nevoie de prezentare. Este tânărul arădean care ține în viață nobila artă la Arad. Este exact acel personaj de care are nevoie boxul pentru a supraviețui și, mai mult, pentru a performa în acest oraș tot mai avid de performanțe și de sport.

  Fost boxer, cu rezultate importante la nivel de junior și de tineret, Ruben s-a făcut mare. De numele său este legat clubul Box Club Ruben Stoia Arad, unde antrenează și conduce clubul, dar mai ales evenimentul care a avut loc în urmă cu o lună la Sala Polivalentă, Gala Campionilor. I-am văzut atunci la lucru pe Mihai Nistor – chiar dacă numai o repriză, pe Jitaru, pe arădeni de-ai noștri, darși foști campioni ca Francisc Vaștag sau Sorin „Pantera” Tănăsie.

  Ruben nu se oprește aici. Va organiza o gala de box pentru copii, „Cupa Moșului”, competiție care va avea loc la sala de box „Motorul” din Aradul Nou, Calea Timișorii nr. 50.

  „Se văd deja efectele Galei Campionilor de la Arad. Nu a trecut încă o lună de la acel eveniment, iar la sală vin tot mai mulți copii, cee ace nu poate decât să mă bucure. Aproximativ 15 copii au venit în sală după acea gala, cee ace pentru box este foarte bine” (Ruben Stoia)

  La „Cupa Moșului” vor boxa cinci copii din Arad: Vlad Dihel, Darius Leț, Damian Brădean, Florin Otvoș și Daniel Otvoș.

  Alături de micuții sportive de la Arad vor mai participa cluburi din Timișoara, Oradea, Satu Mare, Craiova, Lugoj, dar și două din Ungaria.

  Ruben Stoia se așteaptă să fie present și Francisc Vaștag, fostul triplu campion mondial, care să îi aducă în ringul de la Aradul Nou pe copiii pe care îi pregătește la clubul său de box din Reșița.

  La Arad va fi present un alt fost campion din boxul românesc, Sorin „Pantera” Tănăsie.

  vastag

  ruben 1 ruben 2 ruben 3 ruben 5

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.

  Logo Aplicatie Special Arad

  Special Arad