Bărbatul care a ucis cel puțin 58 de oameni și a rănit alți 515 la un concert de muzică country din Las Vegas a fost identificat de poliție drept Stephen Paddock, relatează BBC News, citat de Digi24.

Paddock, un bărbat de culoare albă, în vârstă de 64 de ani, este din Mesquite, Nevada. El a deschis focul de la etajul 32 al hotelului Mandalay Bay și a tras în mulțimea care participa la festivalul Route 91 Harvest, pe faimoasa Las Vegas Strip. Potrivit poliției, în camera de hotel ocupată de Paddock au fost descoperite mai multe puști.

Ulterior, bărbatul a fost găsit mort în camera de hotel, susțin polițiștii. Șeriful din Las Vegas a anunțat că o femeie, care se afla în mașină cu Paddock înainte de atac, este căutată de poliție pentru a fi supusă unui interogatoriu.

Paddock nu era cunoscut autorităților federale din SUA, însă a mai avut în trecut probleme cu poliția locală, relatează NBC News. Bărbatul nu ar avea conexiuni cu terorismul, iar poliția a evitat să numească atacul drept unul terorist.

Cel mai sângeros atac armat din SUA: 59 de morți și peste 500 de răniți. Un român, printre victime

aD1jNWIxYmU4MGNlZmQyNTg4OGE3MWNjOTI4OTBkZWJiZg==.thumb

59 de oameni au murit şi 527 au fost răniţi în Las Vegas, în cel mai mare atac armat din istoria recentă a Statelor Unite, este ultimul bilanț anunțat de autorități.

Un clujean de 23 de ani, Luca Iclodean, se numără printre sutele de persoane rănite în cel mai sângeros atac armat din SUA. Tânărul locuiește cu familia sa în statul Nevada și se afla în public la concertul de muzică country. Detalii, aici.

UPDATE – Starea românului este stabilă.

-, 3 octombrie 2017, 8:41 AM