Românul rănit în masacrul din Las Vegas a fost operat. Starea lui este stabilă

  de - | 3 octombrie 2017, 9:41 AM | Internaţional

  0

  Carmen Iclodean, mama clujeanului care a fost rănit în atacul armat din Las Vegas, a anunţat prin intermediul Facebook că în urma unei operaţii medicale, starea acestuia este stabilă şi mulţumeşte tuturor pentru susţinerea oferită, potrivit Mediafax.

  Aceasta a scris că „glonţul (ce l-a lovit pe Luca, n.red.) a trecut prin ambii plămâni şi a zgâriat una dintre vertebre. Chirurgul a îndepărtat două treimi din plămânul drept al acestuia, el este conectat la aparatul de respirat, dar este în viaţă, iar în timp se aşteaptă recuperarea sa”.

  Carmen Iclodean le mulţumeşte tuturor pentru rugăciunile pe care le-au făcut pentru Luca, adăugând că acestea „au funcţionat ca întotdeauna”.

  Potrivit informaţiilor transmise de mama sa, ar putea fi nevoie ca Luca Iclodean să rămână conectat la aparatul de respirat pentru încă o zi. Aceasta a menţionat de asemenea că susţinerea de care Luca a avut parte a însemnat foarte mult pentru el.

  Citește și: Bărbatul care a ucis 58 de persoane și a rănit alte 500 în Las Vegas a fost identificat

  Foto: Facebook / MondoNews

  luca-iclodean-las-vegas

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.