Accident cu două BMW, o Dacia și un microbuz pe Autostrada Arad-Nădlac. Motivele sunt incredibile

  de Luci Precup | 30 ianuarie 2016, 6:34 PM | Știri Arad

  2

  Știri Arad. Un microbuz care circula pe Autostrada Arad-Nădlac, în apropiere de punctul de trecere a frontierei, pe fondul condițiilor meteo (ceață) și, în consecință, vedere redusă, a lovit trei mașini: două BMW și o Dacie care staționau la rând, pentru verificarea vamală.
  În urma coliziunii toate autoturismele au fost avariate, neexistând victime, dar traficul a fost deviat timp de 2 ore.
  Se pare că tot mai dese sunt accidentele în apropierea punctului de trecere a frontierei. În acest sens polițiștii de la autostradă o să solicite celor de la CNADNR montarea unor dispozitive cu lumina intermitentă pentru a atenționa participanții la trafic.
  Și, dacă ne gândim bine, în străinătate, în momentul în care pe o autostradă apar evenimente, în cel mai scurt timp sunt amplasate marcaje. Gândiți-vă cu ce viteză circulați pe autostradă și, brusc, să vă apară în fața o coloană de mașini staționată…
  Incredibil… dar se întâmplă în România, bineînțeles, și nu mai trebuie să ne mire nimic.
  10610846_1160724640607009_8369771235339598862_n

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.