duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Trafic îngreunat pe autostrada A1 și coloană de TIR-uri la frontieră

  de Special Arad | 23 noiembrie 2021, 8:10 PM | Știri Arad

  0

  Imagine cu rol ilustrativ

  Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că se circulă îngreunat pe sensul de ieșire din țară al autostrăzii A1 Deva-Nădlac – P.T.F. Nădlac, ca urmare a implementării unei noi aplicaţii la controlul de frontieră de către autorităţile maghiare, formându-se coloană de autotrenuri la punctul de trecere a frontierei de la granița cu Ungaria.

  Pe aplicația Trafic Online a Poliției de Frontieră se arată că în acest moment, în cazul camioanelor, sunt timpi de așteptare de până la 360 minute la ieșirea din țară prin PTF Nădlac II (pe autostradă). E „pe roșu”, în acest segment, și PTF Nădlac, însă cu așteptări de doar cca. 90 minute.

  În cazul autoturismelor, tot pe sensul de ieșire din țară, se așteaptă cca. 40 minute la punctul de trecere a Frontierei pe autostradă și cca. jumătate de oră la PTF Nădlac.

  Camioane:

  trafic ingreunat A1 PTF nadlac

  Autoturisme:

  trafic ingreunat A1 PTF nadlac auto

  Poliția Română recomandă șoferilor să opteze pentru celelalte puncte de trecere a frontierei deschise în regim internaţional de la frontiera cu Ungaria.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.