400 de studenţi medicinişti ai UVVG susţin examenul de licenţă

  de Special Arad | 24 iulie 2017, 5:30 PM | Educaţie

  0

  Peste 400 de studenţi medicinişti din cadrul Facultăţii de Medicină şi Facultăţii de Medicină Dentară a Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad susţin, în aceste zile, examenul de licenţă, pentru învăţământul medical, în urma studiilor universitare.

  Prof. univ. dr. Aurel Ardelean, preşedintele Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad, ne-a declarat: ”Este un moment de sărbătoare pentru Universitatea de Vest „Vasile Goldiş”, unde 400 de absolvenţi din domeniul sănătate – medicină, medicină dentară, tehnică dentară, balneofiziokinetoterapie şi recuperare, susţin examenul de licenţă. Este un feedback, deoarece suntem interesaţi cum am muncit atât noi, cadrele didactice, cât şi rezultatele pe care le vor obţine, la examenul de licenţă, viitorii medici, pe care dorim să îi redăm societăţii, bine pregătiţi, cu un grad ridicat profesional. O mare parte din absolvenţii noştri se vor întoarce în ţările de unde au venit – Franţa, Israel, Germania, Italia, cât şi în ţări din afara Uniunii Europene, precum Tunisa, Algeria şi Maroc, care s-au pregătit în domeniul medical la Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad. Sunt convins că absolvenţii noştri, viitori medici, vor face faţă noii misiuni care le revin şi vor demonstra că Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad este o instituţie de învăţământ superior medical de mare calitate”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.