RAR Arad funcționează cu pânzele sus, dar angajații sunt foarte expuși infectării cu COVID-19

  de Lucian Dănilă | 26 martie 2020, 5:57 PM | Coronavirus

  0

  Lumea pare că și-a luat o pauză de la tot. Mulți dintre noi stăm și lucrăm de acasă, dar mai sunt activități care funcționează și oamenii merg încă la serviciu chiar și în vreme de coronavirus.

  Printre cei care se trezesc de dimineață și merg la serviciu sunt și angajații RAR Arad, adică Registrul Auto Român. Nu este nimic anormal, dar anormal pentru această perioadă este cum se desfășoară lucrurile.

  Având permanent contact cu publicul, personalul de la RAR este foarte expus infectării cu COVID-19. Încă de când a luat amploare numărul infectărilor cu coronavirus în Italia, erau oameni care veneau la RAR Arad cu mașini aduse chiar din zona cea mai afectată a Italiei, din Milano sau din Bergamo. Odată cu înregistrarea primelor cazuri în România, au fost acele zile în care au intrat în țară foarte mulți români fugiți din Italia, Anglia, Germania, Belgia, Olanda sau Spania.

  Au trecut de atunci destul de multe zile, dar la RAR încă se vine cu mașini aduse din țările europene afectate grav de coronavirus, care să fie supuse testării în vederea înscrierii lor în circulație. Cei care vin zilnic la RAR nu sunt nici testați și nici nu se știe istoricul lor din ultimele săptămâni.

  Astfel, angajații RAR sunt foarte expuși să intre în contact cu persoane purtătoare a virusului, știut fiind faptul că în România, și în Arad, s-au făcut un număr foarte mic de teste pentru coronavirus.

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.