Proprietarul unui local din Napoli a fugit după Papa Francisc și i-a oferit o pizza

  de Special Arad | 24 martie 2015, 1:43 PM | Video

  0

  Proprietarul unui restaurant din Napoli a reușit să-i ofere Suveranului Pontif o pizza, după ce Papa Francisc declarase recent că și-ar dori să meargă într-o pizzerie „fără a fi recunoscut”.

  În timp ce convoiul Papei se deplasa prin Napoli, Enzo Cacialli, proprietarul pizzeriei Don Ernesto, a alergat după acesta și i-a livrat personal o pizza.

  Cacialli a pregătit o pizza specială pe care scria „Il Papa” și care era ornată cu roșii cherry galbene, simbolizând culoarea drapelului Vaticanului.

  Papa Francisc a întins mâna și a primit pizza, după care Cacialli a ridicat pumnul victorios, fiind aclamat de mulțime. Bărbatul, a cărei familie face pizza de mai multe generații, a declarat presei că este o onoare să îi poată oferi Papei rodul propriei munci.

  Sursa: opiniatimisoarei.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.