vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Primul protest în spațiu este, evident, împotriva lui Trump. „Privește asta, nemernicule”

  de - | 22 aprilie 2017, 5:46 PM | Video

  0

  Primul protest desfășurat în spațiu a avut loc săptămâna trecută, când un mesaj împotriva președintelui american Donald Trump a fost trimis în stratosferă.

  Astronauții amatori din cadrul Autonomous Space Agency Network (ASAN) au printat un tweet dedicat lui Trump cu mesajul „@realDonaldTrump: Privește asta, nemernicule” și l-au legat de un balon meteorologic, care s-a înălțat până la peste 27.000 de metri altitudine, scrie Independent.md.

  Mesajul acestora este o referire la replica memorabilă a lui Edgar Mitchell, astronaut din echipajul Apollo 14: „De pe Lună, politica internațională pare atât de măruntă. Îți vine să iei un politician de ceafă, să îl tragi un sfert de milion de mile în spațiu și să-i spui: ‘Privește asta, nemernicule!’”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.