Breaking NewsPreședintele Klaus Iohannis: „Restricțiile rutiere devin de miercuri obligații! Vom folosi și armata pentru a gestiona situațiile apărute pe teren” | Video

  de Raluca Medeleanu | 24 martie 2020, 1:35 PM | Coronavirus | Naţional

  1

  Președintele Klaus Iohannis a afirmat că de miercuri vor intra în vigoare o serie de restricții suplimentare, printr-o nouă ordonanță militară. Șeful statului spune că dat fiind faptul că situația răspândirii pe teritoriul României a coronavirusului devine tot mai complexă, este nevoie de luarea unor măsuri mai ferme, stabilite în urma ultimei ședințe de lucru.

  Dintre măsuri amintim restricțiile de trafic care devin obligatorii, excepțiile fiind mersul la servici și situațiile pentru deplasările efectuate pentru cumpărarea de alimente.

  De asemenea, se va efectua supraveghere electronică pentru persoanele izolate la domiciliu.

  Se iau măsuri speciale și restricții speciale, mai ales pentru persoanele peste 65 de ani care vor trebui, practic, să stea tot timpul acasă. De asemenea, acesta a afirmat că pentru a gestiona situațiile apărute pe teren se apelează la sprijinul armatei.

  Măsurile intră în vigoare de miercuri dimineață de la ora 6:00.

  Întreaga declarație a președintelui:

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Timp pierdut de jegurile care cica ne reprezinta.
   Minciuni privind capacitatea statului de a asigura servicii sanitare minimale.
   Cine vrea sa scape sa se izoleze. Imbolnavirile, in sistemul de sanatate de stat, corupt, prost gestionat de politruci pusi de partidele, vor fi tratate la un nivel de competenta si profesionalism egale cu a lipitorilor de afise.
   Doar voi va mai puteti salva. Statul roman nu este al vostru ci doar o scula in mana hotilor din politica. Voi sunteti doar vacile lor de muls.

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.