Pola Zilei: Cum ne apărăm până vine vaccinul sau în loc de vaccin?

  de E.to | 14 noiembrie 2020, 8:57 AM | Pola Zilei | Recomandările editorilor

  0

  Pfizer a anunțat în zilele trecute că vaccinul lor este 80% efectiv, orice ar însemna asta.

  Reacția lumii a fost pe măsură, având în vedere că vaccinul rusesc și cel chinezesc este privit cu ochi oblici de lumea occidentală, la fel, orice ar însemna asta. Efecte colaterale  sau absența totală a efectelor de orice natură.

  Pe de altă parte mai nou lumea se împarte în două  de orice ar fi vorba și orice ar însemna asta. SUA este împărțită între Trump și Biden, România între Johannis și Orban, nu de alta, dar pe partea aialaltă nu prea este mai nou nimeni. Motanul meu este împărțit între bobițele de whiskas și conservele de carne, dar de fapt ar dori carne fiartă și fragedă de pui.

  Nu-i de mirare că și vaccinul împarte lumea în două, iar pe români chiar în trei, fiindcă sunt unii care acceptă să fie vaccinați, alții refuză și mai există și cea de a treia categorie de români: a celor care mai văd ei.

  Având în vedere complexitatea problemei, ne-am gândit să vă propunem niscaiva alternative, nu de altceva dar ne vine așa o milă când vă vedem că nu vă mai puteți hotărî  sau v-ați hotărât prea brusc și prea definitiv.

  Sondaj: Cum ne apărăm până vine vaccinul sau în loc de vaccin?

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.