Peste un milion de persoane cu COVID-19 s-au vindecat la nivel mondial

  de - | 1 mai 2020, 12:25 PM | Coronavirus | Internaţional | Recomandările editorilor

  0

  (foto: The New York Times)

  Peste un milion de persoane diagnosticate cu COVID-19 s-au vindecat de această boală, la nivel mondial, potrivit datelor furnizate, vineri dimineața, de site-ul worldometers.info.

  Conform sursei citate, numărul total al infectaților se ridică la peste 3,3 milioane de persoane, în timp ce 234.112 de oameni au murit din cauza COVID-19, informează Europa FM.

  Datele statistice furnizate de site-ul menționat indică 2.031.483 de cazuri active.

  Cele mai multe infecții au fost raportate în Statele Unite ale Americii, unde aproape 1,1 milioane de oameni au primit dignosticul de COVID-19. În top, după SUA, se află Spania și Italia.

  Sursa: europafm.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.