Personalul din Spitalul Județean Arad strigă după ajutor printre lacrimi de plâns și li se spune să tacă! După moartea pacientului infectat cu coronavirus, este panică în întreg spitalul! | Foto-Video

  de Alin Olteanu, Andrei Fuliaș | 23 martie 2020, 10:09 PM | Coronavirus | Dezvăluiri | Topic special

  50

  Lipsa dotărilor din Spitalul Județean poate ucide

  Bărbatului nu i s-a facut testul de Coronavirus deși prezenta simptome

  Au trecut doar câteva zeci de minute de când s-a aflat că în Arad există primul caz confirmat de pacient infectat cu virusul COVID-19, zis și coronavirus, până la anunțul că pacientul în cauză, un bărbat în vârstă de 64 de ani, a și murit. Tot câteva zeci de minute au trecut și de la anunțul că bărbatul a murit și până la avalanșa de mesaje și telefoane cu care întreaga redacție Special Arad a fost asaltată. Vorbim despre mesaje și telefoane pline de panică. Printre cei care ne-au contactat se numără și medici care lucrează în Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad. Și asta ni se pare cel mai important și cel mai, de ce să nu o spunem, grav cu putință, având în vedere ce se petrece în toată lumea și, o să vedeți, ce se întâmplă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

  Vă subliniem că ne-am decis să publicăm informațiile de mai jos considerând că venim în sprijinul tuturor, o problema ascunsă nefiind nicidecum una rezolvată, dimpotrivă, poate deveni devastatoare! Mai mult, avem o impresie care nu ne dă pace: că parte din autoritățile locale (deocamdată nu dăm nume) par a fi efectiv moarte de frică, și nu din cauza virusului, ci a scaunelor pe care le ocupă, nerealizând că lipsa de informare declanșează efecte dintre cele mai negative și, în final, duce la panică!

  Cu astea în minte, în continuare, redăm strigătul de ajutor al unor cadre medicale, citându-le, evident, sub protecția anonimatului, și punând pe tapet întreaga poveste, din păcate nu una frumoasă.

  Așadar, un bărbat de 64 de ani din Arad a murit infectat cu coronavirus. Evident, nu putem să știm dacă virusul l-a ucis sau dacă altă boală pe care o avea, dar cel mai probabil că virusul a avut un aport considerabil. Înțelegem, din surse oficiale, că bărbatul a fost internat în stare gravă pe data de 20 martie, ulterior fiind intubat pe secția de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI). Totodată, aflăm că abia astăzi, pe 23 martie, pacientul a fost testat pentru a vedea dacă este cumva infectat cu coronavirus, iar rezultatul a fost pozitiv. Ulterior, acesta a fost transportat cu ajutorul unui echipaj SMURD la Timișoara, fiind ventilat mecanic, iar acolo a și murit.


  Citește și: UPDATE 2 BREAKING NEWS – Primul caz de coronavirus în Arad, în afara centrelor de carantină, la Spitalul Județean! Bărbatul a murit la Timișoara


  Nu știm de ce (poate ne spun UPU, DSP sau Prefectura sau cine naiba mai are dreptul să spună ceva în țara asta!) bărbatul în cauză a fost testat abia pe 23, deși a ajuns la Spitalul Județean Arad pe 20. Așadar: 20, 21, 22, 23 martie. Nu știu nici medicii și alte cadre medicale cu care am stat de vorbă. Însă, la fel ca noi, medicii își pun o serie de întrebări și se declară îngrijorați. Problema e că ei au mai multe date – pe care noi încă nu le cunoaștem – să se îngrijoreze.

  „Mă întreb dacă au fost respectate niște proceduri în legătură cu pacientul ăsta. Mă întreb de ce a stat pacientul ăsta atâtea zile în Spitalul Județean, din moment ce au golit Spitalul TBC pentru cei suspecți de coronavirus? Oare s-au respectat anumite proceduri și anumite circuite de la bun început? Gândiți-vă numai că, dacă a ajuns la UPU, a intrat în contact cu cei de acolo. Probabil a trecut pe coridoare, pe la radiologie, pe etaj și la ATI. Deci, teoretic, omul ăsta a prins în spital vreo patru ture de infirmieri și asistenți, plus toată tura de la UPU, plus radiologia, plus ATI. Câte persoane au intrat în contact cu el?”, se întreabă unul dintre medicii din Spitalul Județean Arad.

  În același timp, personalul este speriat fiindcă, dacă virusul s-a transmis de la pacientul în cauză, este foarte posibil ca și ei să-l fi transmis mai departe altor colegi, iar ulterior altor persoane din exterior.

  „Mă întreb doar câte persoane din spital au intrat în contact cu pacientul ăsta? Deocamdată nimeni nu știe răspunsul ăsta. Aici, în spital, e panică. Toți se gândesc că poate au luat virusul de la el și apoi l-au dat mai departe. De ce nu l-au dus la TBC, că doar au pregătit spitalul pentru pacienți ca el. Trebuie să ne gândim că, după ce au intrat în contact cu pacientul respectiv, toți oamenii ăia din spital au mers acasă, au mers în diferite alte locații, au mers la cumpărături. Așadar, șansele de răspândire sunt mari, foarte mari”, mai spune un medic arădean.

  Cât de bine sunt protejați medicii? Nu sunt bine protejați!

  Răspunsul la această întrebare ni-l dau chiar ei, medicii. Ei bine, în timp ce autoritățile dau asigurări că totul este în regulă, că nu este cazul să ne panicăm, că în spitale există de toate, ceea ce ne spun medicii ne aduce aminte de cazul Colectiv. Și atunci, ca și acum, autoritățile dădeau asigurări că totul este în regulă, în vreme ce medicii spuneau clar că nu au aproape nimic și că situația era dezastruoasă. Nici acum situația nu este prea „roz”.

  „Nu avem nimic. Avem niște **** de măști subțiri. Măștile astea pe care ni le-au dat ei nu au efect. Virusul ăsta are nu știu câți microni, iar dacă nu ai o mască ce are un filtru bun, orice altă mască e inutilă”, ne spune unul dintre medici, în vreme ce un alt coleg de-ai săi ne spune că „ni se dă o mască pe tură. Cum **** să folosesc o mască pe o tură întreagă? O mască de-aia trebuie folosită o oră, poate două, dar nu o tură întreagă. Și ei le spun oamenilor că avem de toate. Avem, pe naiba”.

  Totodată, auzim că zilele trecute, la Serviciul Județean de Ambulanță s-ar fi dat niște măști de „cea mai proastă calitate posibilă”, dacă ne luăm după mărturia unui medic. „Vă trimit poze cu măștile primite de noi zilele trecute. O să vă cruciți. Unde mai pui că uneori nici săpun să ne spălăm pe mâini n-avem. Și gândiți-vă că noi suntem primii care luăm contact cu oamenii”, ni s-a confesat un al treilea medic.

  „Pastorul a fost internat acolo în regim normal. Nu au avut teste. După trei zile l-au trimis la Timișoara, era pozitiv, a murit. Clădirea va fi dezinfectată, dar cadrele medicale? Plânge toată secția ATI efectiv. Sincer, și pe mine mă ia plânsul”, ne scrie un alt cadru medical, al patrulea.

  Cazul Suceava le dă frisoane

  Ceea ce s-a întâmplat la Spitalul Spitalul Județean din Suceava le dă de gândit medicilor arădeni. Aceștia se tem ca, după cazul despre care tocmai vorbim și după cele întâmplate, să nu se ajungă într-o situație ca cea de la Suceava, unde lucrurile sunt de-a dreptul dramatice și unde nu mai puțin de 52 de cadre medicale au fost confirmate cu coronavirus.

  „O să ajungem fix ca la Suceava. Eu cred că s-au făcut multe greșeli în cazul ăsta. Gândiți-vă că, dacă o parte din medici, asistente sau infirmieri s-au infectat de la pacientul ăsta, ei infectează tot spitalul. Se aude prin spital că urmează să îi testeze pe toți cei care au intrat în contact cu pacientul depistat pozitiv. Păi îi testează degeaba acum, că există posibilitatea ca rezultatul să iasă fals pozitiv. Dacă vorbim de un contact de 1-2 zile, poate să nu iasă testul pozitiv. Virusul nu are replicare virală suficientă. Deci, în primele zile poate să iasă fals pozitiv. Există șanse să <paralizezi> efectiv Spitalul Județean Arad. Punem spitalul pe butuci”, spune unul dintre medicii arădeni speriați de situație, care se teme ca situația să nu fie mușamalizată în cele din urmă.

  Și, în timp ce noi scriam aceste rânduri, secretarul de stat din Ministerul Sănătății, Nelu Tătar, a declarat public că este în curs o anchetă la Spitalul Județean din Arad, anchetă care ar urma să stabilească care este personalul medical ce a intrat în contact cu pacientul decedat, adică exact ceea ce ne spunea și unul dintre medici.

  Cu cine a mai luat contact pacientul?

  Pacientul despre care vorbim este un pastor penticostal din Arad și a luat contact cu sute de oameni, mai ales în cadrul bisericii, unde s-ar părea că de 8 martie ar fi împărțit flori femeilor.

  Totodată, sursele noastre spun că bărbatul de 64 de ani avea probleme de sănătate înainte de a fi contactat coronavirusul.

  Așadar, este extrem de greu de stabilit cu câte persoane a intrat în contact arădeanul depistat pozitiv de coronavirus și decedat ulterior, însă șansele ca și alte persoane să se fi infectat de la el sunt foarte mari.

  Cât despre ancheta de la Spitalul Județean Arad, așteptăm și noi cu nerăbdare să vedem care vor fi rezultatele. Evident, dacă acestea vor fi cumunicate publicului larg, deoarece în ultima perioadă fluxul de informații oficiale a fost stopat de autorități, ordinele fiind ca singurul organism care transmite comunicări oficiale să fie Grupul de Comunicare Strategică. În mod normal secțiile prin care a trecut pacientul, în special cea de ATI, ar trebui închise, iar personalul băgat direct în carantină.

  Totodată, am primit câteva imagini foto-video care ridică semne de întrebare cu privire la modul în care a fost transportat pacientul. Vorbim, desigur, despre lipsa izoletei. Imaginile le puteți vedea atât în poza principală, cât și în materialul video de mai jos.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Unde sunt materialele necesare și unde sunt testele pentru pacienți, pentru suspecți, pentru cadrele medicale? Cum o să fie îi bagă pe toți la domiciliu și apoi ce? Vedem care are simptome? De ce tot vorbesc de capacități de testare de 1000 de oameni pe zi la TV și în realitate treaba asta nu există????? Oare nu există responsabilitate nici măcar în situația critică în care ne aflăm? Ce măsuri se iau acum ca să prevenim ce e mai târziu.
   Din nefericire mare parte din factorii de decizie, inclusiv în aceste momente au alte preocupări decât criza actuală. Mimează doar în mod electoral acțiuni de prevenire.

   +38 voturi
   +1
   -1
  2. Sa-i futa soarele pe toti incompetentii care prostesc poporul cu tembelizorul , cu promisiuni si manevre de stat calm si de spalat pe maini !
   Romania, mai ales Aradul, nu suntem pregatiti pentru asa ceva !
   Se putea stopa totul din faşă daca se inchideau vamile din prima saptamana a lunii Martie !
   Păzea !

   +102 voturi
   +1
   -1
  3. Cum este posibil sa internezi un om 3 zile(,in regim normal) in conditiile in care el avea simtome??pe bune??? pai voi ati facut ceva ca sa fie testat?nu m-as mira deloc daca s-a ajuns in situtia asta din cauza medicilor,care nu ca nu au echipament,nu au practic chef sa se uite la tine cu interes! Asa ca nu mai vb numai de lipsa echipamentelor,mai vb de lipsa de interes de care dau dovada medicii din spital

   +66 voturi
   +1
   -1
  4. Eu nu inteleg nimic din articolul asta. Titlul ne spune ca personalul din spitalul judetean striga. Cu tot respectul pentru personalul medical, dar la cine striga? La colegii lor care NU au testat pacientul “desi prezenta simptome”? Nu inteleg ce “serie de intrebari” isi pun medicii daca stiu ca timp de 4 zile nimeni nu si-a pus problema sa-l testeze. Ce are testarea cu prefectura sau DSP, ei trebuiau sa decida testarea? Cine e de vina pentru nerespectaea procedurilor? E usor sa dam vina pe “sistem”, de parca sistemul nu ar fi format din indivizi…care isi fac sau nu treaba, care respecta sau nu protocoale si proceduri.
   Si pot sa credca nu sunt suficiente echipamente de protectie, desi in poza si in video se vede ca sunt echipati complet, in combinezoane de protectie, cu ochelari si manusi. Insa in video vad o lentoare in actiune care ma sperie. Parca asistau la un priveghi pe un coridor, nu la o actiune de salvare a unui pacient in stare grava.
   Si nu mai inteleg din articol nici cine sunt cei care “le spun sa taca”. Daca e de strigat, atunci sa strige ce trebuie – adica adevarul, cu curaj si demnitate.
   Repet, eu nu inteleg ce se dorea a ni se transmite cu acest articol – pentru ca titlul cu continutul si cu imaginile nu spun aceeasi poveste. Ceea ce inteleg este ca lipsa de profesionalism este in toate domeniile

   +107 voturi
   +1
   -1
   • Prostul nu i prost destul dacă nu e și fudul! Sti vorba asta? Se potrivește în cazul tău! Degeaba vrei sa testezi dacă nu ai cu ce, degeaba vrei sa te echipezi dacă nu ai cu ce. Nu i ca și cum medicul umbla cu testul de covid în buzunar! Cei de la epidemiologie trebuie sa vina sa facă testele, bineînțeles după ce te cerți cu ei câteva zile. Nu mai dați vina pe medici ca nu știți care i situația!

    +25 voturi
    +1
    -1
  5. Fiul pastorului a scris o postare pe facebook in care spune ca tatal lui nu a calatorit recent. Daca e asa, si de acea nu a fost preluat si tratat ca un suspect covid19, inseamna ca a luat virusul din spital.
   Desi e tarziu ar trebui sa se testeze toate prezentarile la upu.
   Suntem praf 😔

   +23 voturi
   +1
   -1
   • Bun, nu a calatorit, dar oare cu cate persoane a intrat in contact inainte sa simta ca este bolnav? Din acest motiv trebuia tratat ca suspect, dar nu cred ca a spus nimeni ca a intrat in contact cu multe persoane (fiind atat pastor cat si profesor), posibil nici nu a fost intrebat (pentru ca majoritatea oamenilor nu intra in contact cu sute de persoane in fiecare saptamana). Incubatia virusului e lunga nu e de pe o zi pe alta sa fie din spital… deci 100% e de la cineva cu care a avut contact cu o saptamana/doua intainte sa se simta rau. Problema e la cati s-ar fi raspandit virusul in tot acest timp…

    +10 voturi
    +1
    -1
  6. Cat de inconștienți sa fie acești medici, care au depus un juramant? Cât de puțin poți gândii? Cum sa ieși cu omul ala în situația actuala fără izoleta? Dar ei bine mersi aveau costume de protecție. Cum sa poți face asa ceva în deplinătatea facultăților mintale? Asta ar trebuii analizat și trași la răspundere toți cei care trebuiau sa aibă grija de aceste lucruri. Cum se face ca doar Aradul nu are teste? La fel cum în supermarketuri se vinde dezinfectantul înainte de a ajunge la raft?
   Atâta timp cât nu o sa ne gândim și la cel de lângă noi nu o sa fie bine în România!

   +16 voturi
   +1
   -1
  7. In spital nu sunt teste, nu avem echipamente, nu masti cu filtru (si daca sunt pastrezi una 2-3 zile ), pacientii nu sunt testati, medicii suna la dsp, conducerea spitalului etc pentru a se ruga de “cei de sus” sa testeze pacientii suspecti. Intreg personalul medical este trimis spre boala sigura in timp ce populatia este asigurata prin media ca spitalul are de toate. Spitalul TBC a fost pregatit pentru a primii acesta cazuri suspecte de COVID19 dar in realitate sunt trimise la municipal pe sectia ATI unde nu exista circuite speciale pentru a primii acesti pacienti, intreg personalul medical fiind astfel expus. Se repeta scenariul de la Colectiv insa la o scara mult mai larga…

   +25 voturi
   +1
   -1
  8. Vom ajunge ca în Suceava cu tot personalul infectat! De ce? Din cauza incompetenței ăstora care ne conduc sau cel puțin asa se fac. Nu exista teste, pacienții ajung pe secți fără a fi confirmați sau infirmati sau mai bine spus fără a fi măcar testați. Cadrele medicale nu au echipamente, medicamente, condiții de izolare. Acum se dorește infectarea si secțiilor de la fostul municipal. S-a “pregătit” secție pentru pacienții de coronavirus la pneumologie. (pun ghilimelele deoarece acolo în spitalul nou construit și mai ales spital de pneumologie nu funcționează stațiile de O2) Cum este posibil asa ceva? Noaptea minții!

   +10 voturi
   +1
   -1
  9. Mai mult ca sigur a fost intrebat in acele zile daca a fost in strainatate recent sau daca a avut contact cu cineva bolnav. Sigur ca majoritatea spun ca nu au avut contact, dar in acest caz… unde el era pastor, a avut contact cu sute de oameni inainte sa se imbolnaveasca… aici e problema ca nu se ia in considerare faptul ca oricine are contact cu mai mult de 10 persoane are un risc foarte ridicat sa fie suspect de covid-19 in loc de a fi tratat pentru alte afectiuni, dar oamenii cand sunt intrebati nu sunt constienti ca ar putea avea acest virus iar instinctul la intrebari de genul e sa spui NU, de frica si pentru ca nimeni nu vrea sa se gandeasca ca este infectat.
   Acum orice problema respiratorie trebuie tratata ca suspecta de covid-19 pana vin rezultatele… nu invers, tratat de pneumonie sau raceala si doar dupa ce se agraveaza testat pentru covid-19.
   Sanatate tuturor medicilor si celor care sunt in prima linie.

   +18 voturi
   +1
   -1
  10. Ez zic sa nu mai exageram cu panica.M-i se face greata cand citesc texte de genul: ,este suspect de ‘…sau ,dobitoci inconstienti.’ …Cum isi permite cineva sa catalogheze oameni,fara a cunoaste nimic despre ei? Macar judecati independent fenomenele din jur.Iar daca aveti informatii concrete,aveti curajul sa postati datele intocmai.

   0 voturi
   +1
   -1
  11. TOTUL ÎN ROMÂNIA ESTE PE BAZĂ DE MIMĂ!!!
   .
   Democrația este mimată de oameni cu măști ce-și spun că sunt politicieni (cu mici, foarte mici excepții) dar care se comportă ca niște mafioți. Se îmbracă cu „uniforma” (costumul de cioclu -negru, grii închis… de marcă tare) ciocosi, ceasuri ce costa cât o mașină de clasă medie, se tund zero saptamanal, își trag un SUV-an și gata ajunge. „Imaginea” pe FaceBook este importantă și Minciunile.
   .
   Se Mimeaza că avem oameni capabili în administrație, dar locurile se ocupa după metode „inventate” încă de pe vremea Fanariotă, când ele se vindeau la cel ce dă mai mult.
   .
   Se Mimează licitații, „achizițiile directe” se numesc „Cine a tras Șpaga cea mai mare”, se cumpără scump totul la stat, fiindcă Șpăgile trebuie recuperate …etc.etc
   .
   Se Mimează că se asfaltează șoselele și alte drumuri publice, bulevarde și străzi lăturalnice, … dar toate se umplu de gropi, crapă încă din perioada ce ar trebui să fie așa numita „Garanție”.
   .
   La instituțiile din sfera de responsabilitate a „politicienilor” locali sunt puși doar Râme fără coloană vertebrală care-și țin gura și nu au curajul să „Supere” pe de-alde falca sau Ciocaboca, având pretenție la finanțări pe proiecte necesare. Ei trebuie să se mulțumească cu ce capătă ca pe vremea comuniștilor… și atunci ca și acum 30 de ani, presa vuiește de „realizările” conducătorilor, care acum stau frumșel la cutie.
   .
   SE MIMEAZĂ fiindcă se merge pe principiul lansat de jigodia de la constanța, Corsarul Chioru, … I-AM CIURUIT PE TOȚI!!!
   .
   Suntem făcuți ciururi în permanență! Și acum ciuruitorii, stau la izolare pe salarii nesimțite … că vezi doamne ei sunt decidenții.
   .
   Speculații, … nu am dovezi, … comunist … frustrat … hodorog …etc. Bine! Dar atunci de ce se întâmplă ce vedem că se întâmplă??? Adică se dă un Ordin Militar în starea de urgență deja declarată și spitalul din Arad nu are echipamente de protecție???? MASCAȚIIIIII!!!!! DNA-ul!!!! Săltați-l la dracu pe managerul spitalului!!! Ăsta ne omoară cu zile pe toți! Puneți un ofițer de armată să ia masuri organizatorice și să facă ordine în Cloaca de Șpăgari de la Județean!!! Nu se iau măsuri drastice?! Wuhan a fost o nimica toată. Aradul o să devină un Auschwitz, centru de exterminare în masă!!!
   .
   Mă jigodii alese, mă pușlamalelor, Mimați mă proștilor și în continuare? O să muriți cu zile și voi mă hahalerelor, că virusul nu iartă pe cei cu țoale de firmă, pălării de fetru, ceasuri scumpe și SUV-ane cu sigle nemțești. Voi vă duceți la Viena să vă tratați? … infectați cu acest covid-19 nu vă primesc mă tăntălăilor! Și voi aveți nevoie la adică de condiții de tratament aici în curtea voastră, măgari nesimțițți ce sunteți!!! Huooooo!
   .
   INCOMPETENȚA UCIDE!!!!!!!!

   +32 voturi
   +1
   -1
  12. Din moment ce medicul epidemiolog scrie in foaia de observație a pacientului ca nu întrunește condițiile pt a fii testat pt covid medicii de pe ATI se pot da peste cap sa se recolteze probe,ca nu se vor recolta!!!Nu avem echipamente de protecție!!!Veniti voi,oricare dintre cei care vorbiti atât de ușor,sa lucrați pe ATI!!!Va asteptam!Si va echipam cu ce avem la ora actuală pe secție.

   +18 voturi
   +1
   -1
  13. Din ce scrieți și din comentariile unor medici, pare o eroare medicala, omul trebuia dus la TBC și acolo trebuia sa aștepte rezultatul testului. Mi se pare ca încercați sa loviți în cineva din administrație sau politica folosind epidemia, ceea ce este GRETOS. Sunt doua probleme aici. 1. Cum a fost triat cazul? 2.Daca sunt sau nu dotări? În problema 1 n-are nici o treaba administrația. În problema 2, începeți cu managementul spitalului, continuați cu instituțiile centrale și apoi ajungeți la administrația locala. Cat despre comunicare, știm toți ca se face doar centralizat, ma gândesc ca știți și voi. Ceea ce cred ca trebuie sa facă presa este sa adreseze oficial întrebări acolo unde trebuie, nu să dea citate anonime și sa construiască supoziții.

   --1 voturi
   +1
   -1
  14. Cand incepe fabricarea POLIDINULUI ???domnilor guvernanti nici acum nu va treziti !! Abia au dat unda verde la fabricarea Igienolului la Vilcea.Terapia Cluj asteapta comenzi de medicamente pe guvernanti ai doare-n cot aduc totul din inport ca iau comision.Gigi Becali plateste la Braila fabricarea de echipament medical,guvernul ce face doar inporta ???RUSINE sa va fie,omorati populatia cu zile !!

   +12 voturi
   +1
   -1
  15. Conducerea spitalului ar trebui data afara cu șuturi în fund. Voi cei ce administrați prost cu incompetenta, numiți politic ( managerul spitalului, director de îngrijiri, etc.) încercați în al 12-lea ceas sa ascundeți mizeria sub preș amenințând cadrele medicale care sunt în prima linie ??? Nu aveți nici o șansă să mai intimidați pe cineva… S-a încercat același lucru și la București și la Suceava , nu a funcționat.

   +10 voturi
   +1
   -1
  16. Dacă sunt probleme cum zic cadrele medicale, de ce nu ies afara, pe strada sa anunțe
   Ei nu urmăresc știrile din mass-media? Nu vad ca toți cei “sus puși” anunță că sunt de toate. Exact, ca și la Colectiv, dar acum nu e vorba de 50/100 persoane. Noi stam acasă, păziți de politie și armata, când cadrele medicale, neintenționat, sunt posibili purtători.
   Mai am 2 întrebări:( ca parte din “prostimea” de jos…)
   1-de ce nu au fost ridicate granițele mai devreme(rasp: a întrat mulți romani cu euro în tara)
   2-cat timp vor mai întra alți romani în tara? (vin alți cu bani de afara)
   Pe scurt, o tara frumoasa, cu conducere corupta și gândire ceaușist, cu oameni de rand fricoși (vorba aia… Mai rău să nu fie) și cu foarte multe persoane de sacrificiu, gen “victime colaterale”.

   +2 voturi
   +1
   -1
  17. Carmen lucuta manager spital pusa de falca …spitalul are 18 mil euro datorii si voi inca va luati de medici?zice unul ca se da in politicieni cica e gretos!!??he he doar daca ne gandim ca cionca e chelner si bibart padurar si avem esenta valorilor care ne conduc!sunteti de 10 ori mai rai ca psd!

   0 voturi
   +1
   -1
  18. Cum va permiteți să spuneți că e vina medicilor sau a personalului medical? Medicii au solicitat, cu insistență, sa i se faca pacientului testul, dar…din pacate, nu au teste , deși ar fi cei mai capabili in a face triajul si nu DSP. Asa ca, inainte sa vb prostii, fiti mai informat si nu mai blamați personalul medical. Pentru cei care nu stiu, pacientul a fost ținut pe hol, tocmai pt ca s-au opus medicii internării acestuia, suspectand ca ar fi vb de Coronavirus. Putin respect pt cadrele medicale si personalul auxiliar care, la nevoie, e alături de toți.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.