sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  O fetiță a pus niște bani în pălăria unui om care cânta pe stradă. Ce a urmat a fost de-a dreptul emoționant

  de Special Arad | 10 decembrie 2014, 12:27 PM | Video

  0

  O fetiță a aruncat câțiva bănuți în pălăria unui bărbat care cântă la bass în plină stradă, iar momentele care au urmat i-a lăsat pe cei din jur fără cuvinte.

  După ce a pus bănuiții, fetița s-a tras într-o parte, iar bărbatul a început să îi cânte. Cei din jur au remarcat imediat ceea ce se întâmplă și au început să se oprească. Preț de câteva clipe toți au rămas fără glas, dar nu aici s-a terminat momentul.

  Bărbatul a început să cânte Oda Bucuriei, iar colegii lui cu altfel de instrumente, au venit și ei rând pe rând. În jurul lor și al fetiței înmărmurite de ceea ce se întâmplă s-au strâns sute de oameni care au început să cânte alături de muzicieni.

  Materialul video de mai jos descrie cel mai bine ceea ce s-a întâmplat, cuvintele sunt prea puțin pentru momentul cu adevărat magic.

  Sursa: Pro TV

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.