vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Noul val de artiști nonconformiști din Singapore

  de - | 8 septembrie 2015, 11:24 AM | Video

  0

  The Creators Project au pornit spre Art Stage Singapore, târgul de artă asiatică, care aduce cele mai bune lucrări de artă contemporană din Asia. Am vizitat națiunea care vrea să monopolizeze piața de desfacere globală și să devină cea mai influentă destinație artistică într-o regiune care include Asia de sud-est, China, India, Orientul Mijlociu și Noua Zeelandă.

  Alături de artiștii locali Wong Lip ChinRuben Pang și Donna Ong, am învățat despre procesul creativ, despre piața în continuă creștere la nivel global pentru artiștii din Singapore și cum se descurcă cu legile privind arta și cenzura din țară. Sunt tineri, vocali și urmăresc să creeze un Singapore contemporan prin experimente artistice, de la păpuși incubate, la picturi pe aluminiu și orice altceva îți trece prin minte.

  Sursa: VICE

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.