NAȚIONAL: Dimploma „șpăgarul anului”, la concurență cu alți penali, neprinși încă, se acordă lui Ovidiu Marian

  de Special Arad | 30 December 2016, 1:00 PM | Pamflet

  0

  Omul care în urmă cu câțiva ani se „flutura” pe sub nasul nostru ca viitor cel mai bun primar al Aradului, Ovidiu Marian (fost senator), a recunoscut că și-a făcut mâna „greblă” și a încasat 200.000 de euroi bani gheață. Mălai gheață! Mită gheață! Mită babană! Pentru ce? Nici nu contează pentru ce! Mita, că e pentru a-ți ține copiii la școală, că e pentru a-ți face un restaurant, că e pentru cremele și fardurile nevestei, tot mită e. Sau… e TABIET?… De la cine? Nici asta nu contează. Cum ar spune unii, mălai să fie, s-o ducem toți bine…

  No bine… n-are rost să o lungim prea tare și mult că, știți cum e, despre mită parcă nici nu vrem să scriem la mișto. Poate doar să notăm un „aviz” pentru „amatorii” din Arad care au mai pus mâna pe un așa șperț sau și mai mare, și care încă nu au fost duși să recunoască, adică prinși.

  Oare or fi mulți, or fi puțini?

  De ce îi dăm lui Ovidelu Marian dimploma la secțiunea Național? Pentru că la Falcă i-am dat prea multe… și pentru că mare rușine mâncarăm cu toții când am auzit ce șpagă națională a recunoscut Marian. Și, mai ales, la ce bani a luat, a auzit toată România de noi! Și nu de bine…

  ovidiu-marian

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.