duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Dimploma pentru „Cei care termină cel mai greu” merge, în Anno Domini 2019, la TehnoDominus, pardon… Tehnodomus!

  de Special Arad | 31 decembrie 2019, 10:40 AM | Pamflet

  2

  Nu știm ce pastile folosesc băieții ăștia, dar chiar își bat joc și de cea mai scumpă Viagra. Nu știm nici ce casting face Maxinan, dar chiar e „maxi” la cât de greu termină băieții lui orice lucrare.

  Au depășit termenul la pasarela lui Ghiță de peste Mureș, au depășit termenul și la bazinul de polo. Acolo, și mai fain, nu i-au dat nici „căciuliță” lui Bibarț și s-a trezit omul cu amendă pentru că… nu s-a protejat. Băi, dar treaba cu stadionul ăla mic din Vlaicu, aia-i treabă adevărată!

  De aproape șase ani tot bagă și scot din și de pe stadion și tot nu gată… Și nici nu-s mulți, că nu-i vezi să meargă ca „țăranii”, mulți, să-i vadă lumea. Merg numai câte doi-trei, mai bagă câte-o pită cu zacuscă la amiază și vreo două beri să se umfle pita-n ei și să se sature, după care mergeau acasă. Și hodiniți, și sătui…

  Și s-o făcut 21 mai 2018, și tot n-au gătat. S-o făcut și 23 noiembrie 2018 și tot n-au gătat. Ba iacă-i gata și 2019 și ei tăt n-or gătat. Numa’ că v-am spus noi că-i ceva necurat la mijloc. Au luat ca alea de pe centură, banii înainte. Că lucrarea nu-i gata, dar TehnoDominus, ăăăh, Tehnodomus și-a burdușit buzunarele și nu știm de ce, dar tare credem că până la urmă ei îl și gată. Pe alți bani, normal…

  Șase ani să facă un stadion de 11.000, cam cât vreo zece cotețe de la fermele din Gurba (dacă or mai fi ceva ferme pe acolo…). No, asta-i treabă adevărată, nu ca la proștii de unguri, care în numa doi ani or gătat ei ditamai stadioanele ca a lui Frady, Videoton, ba și fostu Nepstadion sau a lui Debrețin. Bă, auz ‘ că-i gata mâne și Szegedu…. Adică proștii de unguri au făcut din 2014 vreo șasă sau șepte stadioane și Tehnodomus n-o gătat nici p-ăsta micu ‘?

  Asta înseamnă să fii mafiot!

  Iar de la noi, au o dimplomă pentru spor, ăăăh, nu, pentru Sport. 

  DIMPLOMA TEHNODOMUS

  An de an, începând din 2014, tragem linie și facem haz de necaz pe seama realității, acordăm, deci, Dimplome la mișto tuturor „panaramelor” anului la fiecare rubrică de pe Special Arad. Aceste articole sunt pamflete și trebuie tratate ca atare, dar orice asemănare cu realitatea NU este pur întâmplătoare.

  CLICK AICI pentru TOATE Dimplomele anului 2019!

  Citește și Dimplomele din anii trecuți:

  Dimplomele Special Arad 2018 – CINCINALUL Marii Uimiri
  DIMPLOMELE Special Arad – 2017. Prostia, incompetența și, în anumite cazuri, gafele #PERSISTĂ
  DIMPLOMELE Special Arad – 2016. #pățăști!
  DIMPLOMELE Special Arad pentru panaramele anului 2015
  DIMPLOMELE Special Arad pentru panaramele anului 2014

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.