duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  ALTĂDATĂ: Dimploma „tă-tă… un-doi-trei-patru, atențieeee, stai!” lui Mihăiță, cel mai tare din curtea școlii

  de Special Arad | 30 decembrie 2016, 12:47 PM | Pamflet

  0

  Altădată era mai bine… Iar cel mai bine știe acest lucru nea Mihăiță Calimente, ăla deputatul, ăăăh, nu, ăla profesorul, ăăăh, nici așa, ăăăh… ăla de s-o pus să citească istoria Americii la 42 de ani și de atunci numai de ea vorbește. Abraham Washington și George Lincoln. Sau nu, invers… Dar ce mai contează?

  Românismul nu e punctul lui forte, el și acum tot crede că noi votăm la bulgari 😉 Așa le-o fi spus și alegătorilor lui. Și s-au dus ăia la Sofia, Ruse și Stara Zagora de și acum caută Mihăiță buletinele de vot prin parcările de pe litoralul bulgăresc. S-au dus. A făcut plângere și la poliția bulgară că cică la Nisipurile de Aur s-au furat trei mașini ale unor românași, înmatriculate pă Bulgaria, pline cu buletine de vot, toate cu ștampila pe ALDE.

  Păi, băi, Mihăiță, dar cât de naiv ai putut să fii? Păi când erai tu profesoraș de educație și de fizică, ba nu, pardon, de educație fizică, cum îi puneai tu pe copii să facă? Un-doi-trei-patru, un-doi-trei-patru, atențieeee, STAI!

  Și tu ce-ai făcut, măi, Mihăiță? Păi nu la patru te oprești? Ai vrut tu și al cincilea mandat de deputat? Nu a mai ieșit. Nici măcar la redistribuire. Ai vrut tu să schimbi clasa politică, că după 20 de ani de somn lin pe scaunele din Parlament – cu întrerupere patru – te-ai săturat și tu de aceleași fețe tot mai ramolite și ți-au trebuit prospături. Am auzit că au venit vreo două bune. Una de la PNL și alta de la PSD. Una-i și botoxată… Dar tu n-ai mai pupat…

  Te-ai dus tu Mihăiță prin județ și ți-ai pus oameni să-ți facă campanie. Facem treabă tă-tă, i-ai întrebat, iar ei au dat afirmativ din cap. Afirmativ la noi, că la bulgari e invers… Și pe banii tăi, ba nu, ai tăi, ai partidului, s-au dus ăia de au făcut campanii la alte partide de a-i rămas acasă.

  Păi nu era mai bine altădată, măi, Mihăiță, atunci când erai cel mai tare din curtea școlii pentru că toți elevii îți chiuleau și te trezeai singur? Păi nu mai bine era altădată când dormeai liniștit în Palatul Parlamentului, iar acum tremuri de frig pe terasele din Arad că ați votat, tot voi, legea anti-fumat? Lasă, Mihăiță, poate prinzi în viitor un nou mandat. La Sofia. La anu’ și la mulți ani!

  Amintirile mă chinuiesc, amintirile mă răscolesc…

  dimploma-mihaita

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.