duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  La cel mai scump restaurant din lume, un meniu poate costa 2.000 de euro

  de - | 30 august 2015, 8:05 AM | Video

  0

  Cel mai scump restaurant din lume, Sublimotion, și-a deschis porțile în 2014 în Ibiza (Spania). Doar circa zece privilegiați pot lua masa în acest spațiu unic, în care se pune preț mai degrabă pe calitate decât pe cantitate, relatează 7sur7.be.

  Sublimotion înseamnă în trei cuvinte „Ibiza, pasiune, gastronomie”, spune creatorul său, chef Pablo Roncero. „Este un teatru al simțurilor”, adaugă el. Meniurile pot atinge 2.000 de euro, fiind un regal pentru papilele gustative, și nu doar atât. Restaurantul găzduiește un adevărat show: decorul se schimbă la fiecare fel de mâncare, ceea ce permite o călătorie stând la masă. „Mi-ar fi fost imposibil să realizez acest proiect singur. A fost nevoie să asociez talentul unor specialiști cu diferite competențe în design, dar și în analiză emoțională și senzorială”, încheie Roncero.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.