miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  Încetinitorul de particule oferă Dimploma „Nu mai plânge, Bibi!” unicei si irepetabilei Geanina Pistru

  de Special Arad | 31 decembrie 2019, 10:32 AM | Pamflet

  0

  Am avut mai multe femei prin politica locală, dar nu prea multe, că liberalii nu sunt atât de liberi în treaba asta ca cei care se dau social-democrați, Geani însă rezistă.

  Existând pericolul ca la anul să n-o mai avem nici pe ea, urmând ca, după ce îl lasă pe Bibi primar, iar pe Sergiu șef de coloană și de cabinet, ea să plece la Bucuresti, în Parlament, am ținut să punctăm momentul, să-i acordăm ceea ce merită din plin, un premiu-dimplomă din partea rubricii care este atât de înceată încât îți vine să crezi câteodată că stă de fapt.

  O merită din plin, în fond, femeile noastre locale importante se ascund după soți și amanți, Geani fiind unica și singura care iese în față, făcând abstracție de fostul soț și perechea actuală, ambii transportatori, dar cam pierzători atunci când vine vorba de politică.

  Și pentru că ea nu mai poate fi „transportată” de un bărbat, și-a luat inima și alte părți ale corpului în dinți, luptând de una singură împotriva soartei ingrate a arădencelor, folosite doar de decor și la bucătărie sau chiar de decor în bucătărie.

  Dimploma indică singura ei greșeală de până acum, faptul că deși a dansat cu Bibi Bibart, până la urmă l-a ales pe Sergiu Bîlcea, dar, cum se spune, în iubire orice se poate întâmpla, nu știi niciodată cum se va termina povestea.

  DIMPLOMA GEANINEI PISTRU

  An de an, începând din 2014, tragem linie și facem haz de necaz pe seama realității, acordăm, deci, Dimplome la mișto tuturor „panaramelor” anului la fiecare rubrică de pe Special Arad. Aceste articole sunt pamflete și trebuie tratate ca atare, dar orice asemănare cu realitatea NU este pur întâmplătoare.

  CLICK AICI pentru TOATE Dimplomele anului 2019!

  Citește și Dimplomele din anii trecuți:

  Dimplomele Special Arad 2018 – CINCINALUL Marii Uimiri
  DIMPLOMELE Special Arad – 2017. Prostia, incompetența și, în anumite cazuri, gafele #PERSISTĂ
  DIMPLOMELE Special Arad – 2016. #pățăști!
  DIMPLOMELE Special Arad pentru panaramele anului 2015
  DIMPLOMELE Special Arad pentru panaramele anului 2014

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.