GCS atenționează: Nu este adevărat că un angajat al Administrației Prezidențiale ar avea coronavirus

  de Special Arad | 28 martie 2020, 6:22 PM | Coronavirus | Naţional

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Comunicat al Grupului de comunicare strategică. Informațiile vehiculate în spațiul public potrivit cărora un angajat al Administrației Prezidențiale a fost depistat pozitiv la testul pentru noul coronavirus sunt FALSE! Până în acest moment niciun angajat al Administrației Prezidențiale nu a fost depistat cu noul coronavirus.

  De asemenea, este falsă informația potrivit căreia la nivelul Administrației Prezidențiale ar fi fost constituit un „buncăr” în care funcționează o celulă de criză, conform materialului de presă citat.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.