Focar de COVID-19 la Mănăstirea „Sf. Ioan cel Nou”

  de Special Arad | 5 august 2020, 8:26 PM | Coronavirus | Naţional

  0

  Focar de COVID-19 la Mănăstirea „Sf. Ioan cel Nou” din Suceava, unde mai mulți călugări au fost testați pozitiv cu noul coronavirus.

  Aceștia au fost internați în spitalul din Suceava, iar autoritățile medicale au decis să închidă pentru moment lăcașul de cult.

  Mănăstirea „Sf. Ioan cel Nou” a îndeplinit rolul de reședință mitropolitană a Moldovei (1522-1677), fiind în prezent reședință a arhiepiscopilor Sucevei și Rădăuților.

  sursa: Europa FM

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.