miercuri, 27 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  FC Hermannstadt și suporterii ei și-au găsit loc în inima arădenilor. Ce a postat clubul sibian pe facebook

  de Mihai Todoca | 4 mai 2023, 11:07 AM | Blogul Special Arad

  1

  Ca în orice sport, sunt momente bune și sunt momente mai puțin bune. Sunt momente superbe, care-ți fac inima să tremure de emoție exultantă, și sunt momente care îți amuțesc glasul și simțirile. Suporterii vor fi întotdeauna oameni mai pasionali, oameni care gândesc prima dată cu sufletul și abia apoi cu mintea. Sunt și situații în care respectul pentru sportivi și pentru dedicarea lor în și pe teren ajung să fie liantul care îi leagă pe suporteri, chiar dacă fac parte din tabere rivale.

  Imaginea cu Rareș Pop căzut pe teren în meciul cu FC Hermannstadt a amuțit o țară întreagă, dar a însuflețit un stadion întreg. Ambele galerii de pe stadion i-au scandat numele. Nu a mai contat fotbalul, a contat el.

  Se prea poate ca suporterii sibieni, dar și FC Hermannstadt, să-și fi făcut loc în inima arădenilor ca urmare a postării pe pagina lor de socializare un mesaj. Un mesaj de normalitate, de respect, de apropiere:

  „Uneori câștigi, alteori pierzi… Se întâmplă să mai faci și egal, însă adevărații învingători sunt cei care știu să se ridice de fiecare dată când sunt loviți și puși la pământ. Fotbalul e un sport solicitant atât în teren, cât și în tribune, chiar și la TV. Sunt multe orgolii, emoții, trăiri… Dincolo de orice, acest fenomen a fost inventat pentru a uni caractere diferite și oameni diferiți.
  Fotbalul a fost creat tocmai pentru a lăsa în urmă momente memorabile!
  Sacrificiul acestui copil, care a dat totul, ne-a amintit tuturor că fotbalul UNEȘTE, nu dezbină. Este o luptă sportivă, dar uneori și adversarii pot arăta #respect. Se numește #normalitate. Aseară căpitanul nostru, Ionuț „Iron Man” Stoica, a făcut zid împreună cu fotbaliștii noștri și cei de la UTA Arad în timp ce foarte tânărul Rareș Pop primea îngrijiri medicale. Au fost momente cu o încărcătură puternică, greu de descris în cuvinte… Sperăm ca Rareș să fie bine și timpul & fotbalul să aibă răbdare cu noi toți!”
  Postarea a strâns peste o sută de comentarii, marea majoritate de la arădeni care le-au mulțumit pentru gest:
  „-Chapeaux! Un comportament de mare clasă. Tot respectul pentru frații ardeleni din Sibiu!
  -Respect! Nu vom uita niciodată acest gest.
  -Mulțumim Hermannstadt pt tot. Respectul Aradului l-ați câștigat încă de la meciul retur, când am fost primiți cu căldură la Sibiu. Speram sa ne vedem și la anul tot în Liga 1.Voi cu siguranță, noi o sa vedem.
  -Gestul făcut de jucatorii echipei Hermannstadt este unul de solidaritate, respect si bun simț. Sunt fan Uta, dar de ieri țin și cu voi. Stimă
  -Salutari din Arad! Respectele mele pt. așa o galerie. Sunteți cei mai civilizați oaspeți de care am avut parte până acum. Jos pălăria! Sa ne vedem cu bine in liga1, ” sunt doar câteva din mesajele lăsate de arădeni la postare.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.