vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Fără Zahăr și Țapinarii au concertat peste 7 ore pe terasa Nerv

  de Mihai Todoca | 4 septembrie 2020, 2:47 PM | Gonzo

  0

  După cum ne așteptam, concertul celor de la Fără Zahăr și Țapinarii, care a avut loc azi la ora 21:00 pe terasa Nerv a fost unul plin de comedie și de muzică transcendentă spiritului umoristic.

  Nu am avut ce face și a trebuit să scriu și eu despre concertul care a umplut terasa de la Nerv, pentru că băieții ăștia au un dar nemaipomenit de a ști cu câteva săptămâni înainte cum va fi concertul. De la problemele de lumină (mai bine veniți voi cu lanterne), până la problemele legate de nume. Pentru că ultima oară le-am încurcat numele, Bobo și Bobi mi-au spus că mai bine fac articolul de pe acum, când e lumină afară, ca să nu le mai încurc numele.

  fara zahar

  Așa că, Bobu și Bebi, băieții de la Fără Zahăr, au pregătit scena așa cum au știut ei mai bine, cu glume aruncate printre mese, de ne aplecam după ele să le culegem, flămânzi fiind de umor bun, cu un preambul de stand-up original, dar și cu muzică de Bach, tradițional plaiurilor moldovenești. Există și o localitate denumită după renumitul Bach, numindu-se Kogălniceni.

  Împreună cu Țapinarii, alți băieți foarte mișto, au reușit să se întreacă pe ei înșiși, într-atât încât publicul a cerut pauză. Cantitățile de alcool consumate trebuiau eliberate, asemeni răzeșilor pe câmpul de bătălie, iar purtătorii de vezici fiind mai mulți, se formase o coadă. Cum nimeni nu dorea să piardă un minut din show, s-a cerut pauză. După cele 15 minute care au trecut după pauza de 45 de minute, pe Bibi și pe Coco i-am găsit cântând lăutărească pe terasa de la Rațio, iar Țapinarii se dădeau cu barca pe Mureș. I-am cules pe toți și ne-am întors la concert, unde începuse deja liturghia de duminică. Se pare că popii fac repetiții cu două zile în urmă, în caz că intervin schimbări în text.

  S-au dus înapoi pe masă, noi ne-am pus înapoi la scenă, sau cred că invers, dar nu mai contează asta pentru că alături de oamenii ăștia te simți în largul tău și când te strâng gacii (a se citi pantaloni).

  În concluzie, mulțumim băieților pentru concert, Poliției Locale că ne-a dat amenda minimă pentru tulburarea liniștii publice și asistentei de pe SMURD care ne-a cusut rănile după ce ne-am luptat cu bursucul.

  Țapinarii sunt:
  Adrian Tanase
  Cosmin Covei

  Iar Fără Zahăr:
  Bobi Dumitraș
  Bobo Burlăcianu

  V-am zis că nu vă mai încurc!

  P.S. Într-o notă mai serioasă, spălați-vă pe mască, purtați pasta de dinți, tăgășâți-vă mumos și haidaț’ la concertul ce va avea loc pe Terasa Nerv, de la ora 21:00.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.