Elevii Liceului de Arte și-au arătat prietenia și talentul la concursul de creație „Prietenului meu” (foto+video)

  de Raluca Medeleanu | 16 iunie 2015, 1:10 PM | Video

  0

  Știri Arad: Cei care au stat în public, în sala festivă a Liceului de Arte „Sabin Drăgoi”, marți dimineața, și-au șters orice preconcepție despre faptul că arădenii tineri nu mai cunosc valoarea prieteniei, în caz că aveau vreuna.

  La concursul de creație, numit sugestiv „Prietenului meu”, 50 de elevi ai Liceului de Arte s-au urcat pe scenă, doi câte doi, și au vorbit unul despre celălalt, iar pe urmă au cântat, au recitat (într-un mod foarte teatral) din literatura națională sau și-au prezentat operele de artă plastică.

  Dezvăluind care sunt fundamentele pe care se bazează prietenia care îi leagă, dar și scoțând la iveală talentele artistice, elevii au trebuit să convingă juriul cât de apropiați sunt unii de ceilalți, arătând astfel cât de importantă este prietenia lor. Dar cum fiecare prietenie e unică în felul ei, juriul nu a putut desemna o singură echipă câștigătoare, astfel toți cei 50 de elevi au fost premiați, oferindu-li-se câte o diplomă.

  Concursul face parte din proiectul Europe Direct Arad, ajuns anul acesta la cea de-a VII-a ediție.

  „Acțiunea «Prietenului Meu» are un format deosebit, care este cunoscut în țară, și care – prin unicitatea lui – adună tot mai mulți copii. Este un proiect european, cu tematică europeană, care dorește să promoveze totodată și creativitatea, talentul și inițiativa”, a spus managerul proiectului, Alina Mrejeru, șef serviciu la DDAC Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.