marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Şerb Lucian Cosmin, consilier local în locul lui Cătălin Lazurca, la propunerea primarului…

  de Special Arad | 11 iulie 2015, 6:31 PM | Administraţie

  0

  Joi, 16 iulie, la Primăria Arad se va organiza o ședință a Consiliului Local Municipal pentru a numi un nou consilier local în locul lui Cătălin Lazurca, cel care și-a dat recent demisia.

  Persoana care a fost propusă de primarul Gheorghe Falcă pentru a ocupa această poziție este Şerb Lucian Cosmin. Validarea mandatului său va fi hotărâtă în cadrul ședinței de săptămâna viitoare, pe lângă o serie de alte subiecte ce vor fi dezbătute, printre care aprobarea documentaţiei de urbanism Plan Urbanistic Zonal (P.U.Z.) şi a Regulamentului Local de Urbanism aferent (R.L.U.) „Piaţa auto” Arad, str. Ştefan Teneţchi nr. 45A-45B-45D, sau discutarea despre participarea Municipiului Arad, în calitate de partener, la proiectul Oraşe Europene Tinere, Accesibile şi Sustenabile” – acronim EASY TOWNS , și la competiţia pentru titlul de Capitală Verde a Europei 2018.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.