Donald și Melania Trump ies în evidență cu un nou gest controversat, la Israel

  de - | 23 May 2017, 12:52 PM | Video

  0

  Premierul israelian Benjamin Netanyahu şi soţia sa, Sara, au întins covorul pentru cuplul prezidenţial american pe aeroportul internaţional Ben Gurion luni dimineaţă, dar un moment pare să fi surprins internauţii: Prima Doamnă a SUA, Melania Trump, a refuzat să-l ţină de mână pe preşedintele Donald Trump.

  Reprezentanţii Casei Albe nu au răspuns solicitării CNN de a comenta şi a contextualiza momentul, dar videoclipul a ajuns viral.

  „Jenant”, a scris publicaţia israeliană Haaretz pe contul său de Twitter cu un vidoclip în ralanti care surprinde momentul. Mesajul a fost distribuit de peste 30.000 de ori.

  Este neclar ce a cauzat lovitura peste mână. Poate că Prima Doamnă nu a dorit să încalce protocolul, din moment ce cuplul israelian nu se ţinea de mână la acel moment.

  f-e1495468803591

  Dacă a fost un gest cu intenţie, nu este pentru prima oară când Melania Trump a utilizat limbajul corporal pentru a-l dirija pe soţul său. Ea i-a sugerat amabil lui Trump să îşi pună mâna pe piept când se cânta imnul naţional din timpul unui eveniment de Paşti, ce a avut loc la Casa Albă.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.